Už spyrį gulinčiam varžovui argentinietis N. Otamendi turėjo būti išvytas iš aikštės

Argentinos rinktinės futbolininkas Nicolas Otamendi dar kartą pademonstravo savo chuliganišką elgesį aikštelėje. Per Rusijoje vykstančio pasaulio čempionato aštuntfinalio rungtynes su Prancūzija šeštadienį Kazanėje jis smūgiavo kamuolį į gulintį ant vejos varžovą. Už tai argentiniečiui turėjo būti parodyta raudona kortelė.

 Nicolas Otamendi aikštėje elgiasi chuliganiškai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Nicolas Otamendi aikštėje elgiasi chuliganiškai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2018, 2:50 PM, atnaujinta Jul 1, 2018, 3:15 PM

Incidentas įvyko rungtynių Argentina – Prancūzija pabaigoje (90+3 min.). Per teisėjo kompensuotą laiką Argentinos rinktinės žaidėjas Sergio Aguero įmušė įvartį ir Jorge Sampaoli auklėtiniai bandė dar išlyginti rezultatą.

Tačiau paskutinėmis dvikovos sekundėmis aikštės viduryje Gabrielis Mercado prasižengė prieš Paulį Pogbą, o teisėjas Alireza Faghani iš Irano skyrė baudos smūgį prancūzų naudai.

Tuo metu pykčio nevaldantis N.Otamendi visą jėga smūgiavo kamuolį į gulinčio P.Pogbą nugarą. Arbitras iš Irano tik įspėjo argentinietį geltona kortele. Prieš tai 30-metis „Manchester City“ (Anglija) klubo atstovas N.Otamendi apliejo vandeniu Prancūzijos rinktinės vieną lyderių Olivier Giroud, kuriam medikai suteikė pagalbą.

Tai jau ne pirmas kartas pasaulio čempionate, kai N.Otamendi pažeidžia garbingo žaidimo principus. Grupės varžybų antrajame ture jis taip pat smūgiavo kamuolį į gulintį kroatą Ivaną Rakitičių, kai Argentina buvo atsilikusi (0:3).

Argentinos rinktinė 3:4 pralaimėjo Prancūzijai ir buvo priversta pasitraukti iš tunyro. Ketvirfinalyje prancūzai kausis su Urugvajumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.