Salės futbolo ekipos sužinojo varžovus kelyje į prestižinius turnyrus

Nione (Šveicarija) ketvirtadienį ištraukti pirmojo UEFA Europos moterų salės futbolo čempionato ir salės futbolo Čempionų lygos atrankų burtai. Savo varžoves sužinojo Lietuvos futsalo moterų rinktinė ir Kauno „Vyčio” komanda. Abi šios ekipos bus atrankos etapų šeimininkės.

 Lietuvos moterų salės futbolo rinktinė sužinojo savo varžoves.<br>lff.lt nuotr.
 Lietuvos moterų salės futbolo rinktinė sužinojo savo varžoves.<br>lff.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 4:30 PM

Lietuvos moterų rinktinė pateko į preliminaraus rato B grupę, kurios varžybas patikėta surengti Lietuvos futbolo federacijai. Dėl vienintelio kelialapio į kitą „Futsal EURO 2019” atrankos etapą lietuvės kovos su Slovakijos ir Suomijos rinktinėmis.

Atrankos turnyras numatytas rugpjūčio 21–26 dienomis. Kuriame mieste Lietuva rengs turnyrą, paaiškės netrukus.

Finalinis „Futsal EURO 2019” turnyras vyks ateinančių metų vasario viduryje.

Grupių nugalėtojos keliauja į pagrindinį atrankos ratą, kuris vyks rugsėjo 11-16 dienomis.

Savo ruožtu Kauno „Vyčio” varžovai rugpjūčio 27 – rugsėjo 2 dienomis Lietuvoje vyksiančioje atrankoje dėl vienintelio kelialapio į kitą UEFA futsalo Čempionų lygos etapą bus „SVV Hovocubo” (Nyderlandai), „Reading” (Anglija) ir „S.S. Murata” (San Marinas). Šios ekipos kovos preliminariojo etapo F grupėje.

Atrankos grupių nugalėtojai keliautų į B srautą, kurio varžybos vyks rugsėjį. Jei „Vytis” laimės savo grupę, jis keliaus į Slovakiją, kur lietuvių varžovai bus Nachičevanės „Araz” (Azerbaidžanas), ir atrankos E grupės laimėtojai.

Be kita ko, Lietuva siekia teisės surengti 2020 metų pasaulio salės futbolo čempionatą. FIFA sprendimas kam bus patikėta rengti IX pasaulio salės futbolo čempionatą turi būti paskelbtas šių metų rudenį. Pagrindiniais Lietuvos konkurentais laikomi Japonija ir Iranas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.