Intriguojanti finalo šventės mįslė – medalis atsidūrė moters kišenėje

Nors Rusijoje vykęs pasaulio futbolo čempionatas praėjo be didesnių nesklandumų, nemažai kuriozinių bei akį traukiančių epizodų įvyko sekmadienį Lužnikų stadione vykusiame finale.

 Žiūrovai užfiksavo, kaip moteris į kišenę įsideda aukso medalį.<br> Lrytas.lt montažas
 Žiūrovai užfiksavo, kaip moteris į kišenę įsideda aukso medalį.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2018, 3:44 PM

Prancūzija 4:2 nugalėjo kroatus ir po dvidešimties metų pertraukos kėlė taurę į viršų. Aukso medalius čempionams ant kaklo kabino pats Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Tiesa, visas pasaulis negalėjo ramiai žiūrėti, kai  apdovanojimų ceremonijos metu įsismarkavus lietui, V.Putinui virš galvos buvo laikomas skėtis, o Prancūzijos bei Kroatijos vadovai Emanuelis Macronas ir Kolinda Grabar-Kitarovičius permirko kiaurai.

Tačiau ne tik tai atkreipė internautų dėmesį. Pirmadienį socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Rusijos prezidentui pasaulio čempionams įteikinėjant medalius, už jo stovinti moteris vieną jų tiesiog įsideda į kišenę.

Prieš tai ji dar kažką pasako V.Putinui.

Medalių užteko visiems, tačiau interneto vartotojai ir žiniasklaida ėmė svarstyti – kodėl medalis atsidūrė kišenėje ir kam to reikėjo?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.