Gelbėti merdinčio Klaipėdos „Atlanto“ ateina mistiniai investuotojai iš Turkijos

Dėl užklupusių finansinių sunkumų su uostamiesčio komanda atsisveikino labai daug futbolininkų, tačiau pajūrio klubo generalinis direktorius Vacys Lekevičius gana optimistiškai žiūri į rytojų.

Uostamiesčio klubą ketina gelbėti neįvardinti Turkijos investuotojai.<br>Atlantas.lt nuotr.
Uostamiesčio klubą ketina gelbėti neįvardinti Turkijos investuotojai.<br>Atlantas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 9:45 AM, atnaujinta Jul 19, 2018, 9:46 AM

Pratybose pluša ir būsimoms kovoms rengiasi patyrę odinio kamuolio meistrai – kapitonas Andrius Bartkus, Tadas Labukas, Marius Papšys, Deividas Lukošius, jau kovose apšaudytas Rokas Filipavičius, legionieriai – iš Brazilijos ir Ukrainos – Leandro da Silva, Danila Beskorovainas. Kartu treniruodamiesi patirties semiasi „Atlanto“ dublerių ekipos jaunuoliai – Gustas Gumbaravičius, Deividas Šiuša, Vladislavas Kučerovas, vartininkas Mantas Bertašius.

Praretėjusias gretas sutvirtino keturi legionieriai iš Rusijos – vartininkas Vasilijus Azarovas, gynėjai Nikolajus Radčenka ir Martunas Abovianas bei puolėjas Sergejus Sipatovas.

25-erių 187 cm vartininkas V.Azarovas, profesionalią karjerą 2014-aisiais pradėjo Krasnojarsko „Jenisej“ komandoje. 2016–2017 m. atstovavo Oriolo „Oriol“ vienuolikei, o nuo 2017-ųjų iki šių metų – dar vienai Rusijos komandai – Riazanės „Riazan“.

22-ejų 188 cm gynėjas N.Radčenka. 2014–2017 m. priklausė gimtojo Chabarovsko SKA klubui, kuris žaidėją skolino Novotroicko „Nostros“ ir „Tiumenės“ ekipoms. Šiais metais futbolininkas buvo „Nostros“ komandoje.

24-erių 186 cm M.Abovianas futbolininko karjerą pradėjo Maskvoje. Pastaruosius dvejus metus gynėjo ir saugo pozicijose rungtyniaujantis armėnas kovojo „Riazanės“ vienuolikėje.

25-erių 180 cm puolėjas S.Sipatovas pastaraisiais metais žaidė Penzos „Zenit“ klube. Prieš tai vilkėjo „Oriol“ ir Samaros „Krylja Sovetov“ ekipų marškinėlius.

Ketvirtadienį į klubą atvyksta galimi investuotojai iš Turkijos, kurie susipažins su situacija „Atlante“, o kitą dieną susitiks su miesto vadovais.

Siekdamas išsklaidyti neigiamą informaciją, V.Lekevičius patikino, kad palaipsniui bus atiduotos visos skolos žaidėjams, o „Atlantas“ išliks Lietuvos futbolo žemėlapyje.

„Sunku, tačiau, tikiuosi, išgyventi šį sunkų periodą, – teigė jis. – O artimiausioje ateityje turėtų viskas stabilizuotis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.