Ištikimybė per kančias: brazilas pagerbė komandą 90 valandų margintu kūnu

Jeigu galvojate, kad esate ištikimas tam tikros komandos sirgalius ar esate matę neįtikėtinai  mylimiems klubams atsidavusių asmenų, pagalvokite dar kartą.

 Brazilas išsitatuiravo komandos marškinėlius ant kūno.<br> Twitter nuotr.
 Brazilas išsitatuiravo komandos marškinėlius ant kūno.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 10:21 AM

33-ejų brazilas Mauricio Dos Anjosas toks ištikimas Rio de Žaneiro „Flamengo“ klubo sirgalius, kad išsitatuiravo net 40 procentų kūno savo meilei šiam klubui parodyti.

Brazilas kūna išmargino 2015 metų komandos marškinėliais. Tą jis padarė taip, kad nepriėjus arčiau pagalvotum, kad vyriškis tiesiog vilki marškinėlius.

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, piešinio ant kūno išbaigimui prireikė net 32-ejų apsilankymų pas specialistą, o viskas užtruko net devyniasdešimt valandų.

Įprastai toks darbas gali būti įkainotas net 10-15 tūkst. JAV dolerių, tačiau meistras sutiko darbą atlikti vos už 800 dolerių.

M.Dos Anjoso teigimu, kai tatuiruotė buvo išbaigta 30 procentų, jam pritrūko pinigų, todėl dėl svajonės jis net gi pardavė savo motociklą.

„Skaudėjo šonkaulius, bet blogiausia buvo kai procesas vyko ties stuburo marginimu. Skaudėjo ir kaklą bei skrandžio sritį, tačiau visa kita buvo gerai“, – apie kančias laukiant rezultato kalbėjo M.Dos Anjosas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.