A. Novikovas ir G. Arlauskis skirtingai pradėjo Lenkijos ir Rumunijos čempionatus

Lenkijos futbolo čempionato pirmojo turo rungtynėse penktadienį vicečempionė Balstogės „Jagiellonia“ komanda su Arvydu Novikovu namuose 0:1 (0:1) pralaimėjo Gdansko „Lechia“ ekipai. Pergalingą įvartį 10-ąją min. pelnė Flavio Paixao.

 Arvydas Novikovas ir Giedrius Arlauskis skirtingai pradėjo Lenkijos ir Rumunijos čempionatus.<br> Twitter/Facebook nuotr.
 Arvydas Novikovas ir Giedrius Arlauskis skirtingai pradėjo Lenkijos ir Rumunijos čempionatus.<br> Twitter/Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2018, 10:24 AM, atnaujinta Jul 21, 2018, 4:03 PM

A.Novikovas žaidė visas rungtynes.

Lietuvos rinktinės saugas A.Novikovas pačioje dvikovos pabaigoje buvo šiurkščiai sustabdytas, kai jam per kojas kirto Slawomiras Peszko. Pastarajam teisėjas 90+1 min. iškart parodė raudoną kortelę. Pats A.Novikovas galėjo išlyginti rezultatą, tačiau jo smūgiuotas kamuolys pataikė į varžovų vartų virpstą.

Abi komandos susitikimą baigė ne visų sudėčių. 69-ąją min. iš aikštės buvo pašalintas ir Guilherme („Jagiellonia“).

G. Arlauskis su komanda Rumunijos pirmenybių starte sužaidė lygiosiomis

Rumunijos čempionato pirmojo turo rungtynėse penktadienį nugalėtojos titulą ginanti Klužo CFR komanda, kurios vartus gina Giedrius Arlauskis, namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su „Botosani“ ekipa.

Vartininkas iš Lietuvos žaidė visas rungtynes.

26-ąją min. šeimininkus į priekį išvedė Paulo Vinicius, o 48-ąją min. rezultatą išlygino Lorandas Fulopas. Įvarčiu virto vienintelis „Botosani“ futbolininkų smūgis į vartų plotą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.