Kroatijos futbolo rinktinės gynėjas Vedranas Čorluka vedė gražuolę dainininkę

Kroatijos nacionalinės futbolo rinktinės ir Maskvos klubo „Lokomotiv“ gynėjas 32-ejų metų Vedranas Čorluka vedė 26-erių metų dainininkę Franką Batelič. Vestuvių iškilmės šeštadienį (liepos 21-ąją dieną) įvyko Kroatijos mažame miestelyje Balėje.

 Vedranas Čorluka ir Franka Batelič.<br> Instagram nuotr.
 Vedranas Čorluka ir Franka Batelič.<br> Instagram nuotr.
 Vedranas Čorluka ir Franka Batelič.<br> Instagram nuotr.
 Vedranas Čorluka ir Franka Batelič.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 21, 2018, 9:44 PM, atnaujinta Jul 21, 2018, 9:46 PM

F.Batelič šiemet atstovavo Kroatijai „Eurovizijos“ dainų konkurse Portugalijos sostinėje Lisabonoje. Deja, kroatei petekti į konkurso finalą nepavyko.

V.Čorluka su Kroatijos rinktine sėkmingai dalyvavo pasaulio futbolo čempionate Rusijoje. Kroatai su V.Čorluka iškovojo visas tris pergales grupėje (2:0 prieš Nigeriją, 3:0 prieš Argentiną ir 2:1 prieš Islandiją), aštuntfinalyje laimėjo prieš Daniją po 11 metrų baudinių serijos 3:2 (1:1), ketvirfinalyje eliminavo turnyro šeimininkę Rusiją taip pat po baudinių 4:3 (2:2), o pusfinalyje nugalėjo Angliją per pratęsimą 2:1.

Finale Kroatija 2:4 pralaimėjo Prancūzijai ir iškovojo sidabro medalius. Prieš tai geriausias kroatų pasiekimas planetos pirmenybėse buvo trečioji vieta 1998 metais.

2018 metų pasaulio čempionate V.Čorluka žaidė nedaug. Jis ant atsarginių suolo praleido rungtynes su Nigerija, Danija ir Prancūzija, su argentiniečiais aikštėje pasirodė vos 1 min. ir uždirbo geltona kortelę, su islandais rungtyniavo visas 90 min., su rusais kovojo 24 min., o su anglais - 6 min. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.