„Chelsea“ atmetė 190 mln. eurų pasiūlymą – belgo neatiduos

Londono „Chelsea“ ekipa nesusiviliojo Madrido „Real“ pinigais: UEFA Čempionų lygos laimėtojas, vasarą atsisveikinęs už 112 mln. eurų su Cristiano Ronaldo, užsimojo įsigyti Belgijos rinktinės ir Londono ekipos lyderį 27-erių Edeną Hazardą. Tačiau „Chelsea“ klubas už žaidėją siūlomus 190 mln. eurų tiesiog ignoravo – atsisakė parduoti E.Hazardą.

E.Hazardas.
E.Hazardas.
E.Hazardas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Hazardas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Hazardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
E.Hazardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 22, 2018, 1:36 PM

„Mirror“ teigia, kad ispanai už pasaulio futbolo čempionato bronzos medalių laimėtoją E.Hazardą siūlė 170 mln. svarų sterlingų (apie 190 mln. eurų). Tačiau naujasis „Chelsea“ treneris 59-erių italas Maurizio Sarri paprieštaravo galimam žaidėjo perėjimui ir „Chelsea“ be didesnių kalbų sutiko su stratego mintimi.

„E.Hazadas yra vienas geriausių Europos futbolininkų. Vis dar tikiuosi, kad turėsiu galimybę šį futbolininką padaryti dar geresniu, nors tai be galo bus sunku. Edenas yra pasiekęs futbolo meistriškumo viršūnę, tad tobulėti lyg ir ne galo sunku“, – kalbėjo Londono ekipos treneris.

Teigiama, kad „Chelsea“ žada pateikti belgui itin dosnų pasiūlymą. Planuojama, E.Hazardas per savaitę uždirbs 330 tūkst. svarų sterlingų (apie 350 tūkst. eurų).

27-erių belgas „Chelsea“ ekipai atstovauja nuo 2012 metų ir jos sudėtyje dukart triumfavo Anglijos pirmenybėse bei kartą Europos lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.