„Barcelona“ žaidėjo išpažintis: draugystė su L. Messi jam kasdien kainavo po 50 eurų

Ne paslaptis, kad vienas ar kitas žmogus mėgsta pasipuikuoti ir pasigirti draugyste su garsiu ar populiariu žmogumi. Tačiau viena yra girtis bendraujant, o kita – papasakoti draugystės užkulisius. „Barcelona“ komandos narys Kolumbijos nacionalinės komandos žaidėjas 23-ejų Yerri Mina atvirai papasakojo apie savo draugystę su dviem katalonų ekipos žvaigždėmis – Lioneliu Messi ir Luisu Suarezu.

Yerri Mina <br> Scanpix.com nuotr.
Yerri Mina <br> Scanpix.com nuotr.
Yerri Mina <br> Scanpix.com nuotr.
Yerri Mina <br> Scanpix.com nuotr.
Yerri Mina <br> Scanpix.com nuotr.
Yerri Mina <br> Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 31, 2018, 9:46 PM, atnaujinta Jul 31, 2018, 10:32 PM

Y.Mina į „Barcelona“ komandą atvyko iš San Paulo „Palmeiras“ ekipos po mainų ir joje turėjo užsibūti iki 2023 metų sezono pabaigos.

Apie savo atvykimą į komandą ir bendravimą su garsiaisiais žaidėjas kolumbietis kalba taip: „Kai tik prisijungiau prie „Barcelona“ komandos, aš pradėjau per treniruotes lažintis iš pinigų su Lioneliu Messi ir Luisu Suarezu. Mes kasdien lažinomės iš 50 eurų, kas geriau muš baudinius ir kasdien aš prarasdavau po 50 eurų. Ir aš pagalvojau: aš moku tiems vyrukams už jų apsipirkimus parduotuvėse“.

Tačiau Y.Mina vis dėlto pripažino, kad draugystė už pinigus jam leido savo kailiu patirti, kad šie futbolininkai yra genijai.

„Tiesa yra tame, kad tie du monstrai „guldo“ kamuolį ten, kur jie patys to nori. Jie yra neįtikėtini žaidėjai, o galbūt net ir burtininkai“, – tikino futbolininkas.

Praėjusiame sezono Y.Mina „Barcelona“ ekipos sudėtyje sužaidė vos penkias rungtynes, pasižymėjęs vienu rezultatyviu perdavimu.

Teigiama, kad nenorėdamas ir toliau sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolo, Y.Mina yra pasirengęs keltis į kitą klubą. Kaip rašo anglų spauda, šiuo kolumbiečiu domisi Liverpulio „Everton“ ir „Manchester United“ komandos.

Lyg patvirtindamas savo ketinimus, Y.Mina šiomis dienomis iš savo socialinio tinklo instagram pašalino žymę, kad jis atstovauja „Barcelona“ klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.