Po vasaros pertraukos Lietuvos mažojo futbolo čempionato kovos keliasi į Jurbarką

Lietuvos mažojo futbolo asociacijos organizuojamame turnyre jau pasiekta pusiaukelė ir kol kas pirmauja visas septynias rungtynes laimėjusi FK „Šilalė - Prolain“ komanda. Jai įkandin seka Alytaus FK RESE ir Vilniaus „El Dorado“ klubai, kurie tikėsis, kad po rungtynių Jurbarke jiems pavyks pasivyti lyderius.

 Mažojo futbolo kovos vyks Jurbarke.
 Mažojo futbolo kovos vyks Jurbarke.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2018, 2:53 PM

Lietuvos mažojo futbolo asociacijos organizuojamame turnyre jau pasiekta pusiaukelė ir kol kas pirmauja visas septynias rungtynes laimėjusi FK „Šilalė - Prolain“ komanda. Jai įkandin seka Alytaus FK RESE ir Vilniaus „El Dorado“ klubai, kurie tikėsis, kad po rungtynių Jurbarke jiems pavyks pasivyti lyderius.

Futbolo šventė Jurbarke – bendrų pastangų dėka

Prieš startuojant Lietuvos mažojo futbolo čempionatui buvo aiškūs penki iš šešių miestų partnerių, kuriuose vyks 
empionato etapai. Jurbarkas prie miestų partnerių gretų prisijungė tik liepos mėnesio pradžioje, o jame ir bus žaidžiamas ketvirtasis mažojo futbolo čempionato etapas. Dėl to labiausiai džiaugiasi FK „Imsrės“ komanda, kuri ir tapo šio etapo šeimininke ir žais prie savų sirgalių.

„Nuo pat pirmojo turo komunikavome su Lietuvos mažojo futbolo čempionato vykdančiuoju direktoriumi Kęstučiu Bagonu dėl galimybės surengti etapą Jurbarke, tad didelių bendrų pastangų dėka pavyko tai įgyvendinti. Džiugu, jog šis renginys vyks būtent mūsų mieste, kadangi be vietinių turnyrų šiame stadione niekas nevyksta“, – džiūgavo „Imsrės“ komandos vadovas Matas Venslauskas.

Būsima mažojo futbolo švente džiaugiasi ir pats Jurbarko miestas, o jo meras Skirmantas Mockevičius visus jurbarkiečius ir miesto svečius asmeniškai kvietė į šią beveik visą dieną truksiančią futbolo fiestą.

Šeimininkai kovos prieš stipriausią Baltijos šalių ekipą

Nors ketvirtasis Lietuvos mažojo futbolo čempionato etapas vyks Jurbarke, šio miesto atstovei FK „Imsrė“ ekipai lengva tikrai nebus. Praėjusiame Šilalės etape visus tris mačus pralaimėjusi komanda namie bandys atsigriebti, tačiau jau pirmajame mače jos lauks Baltijos mažojo futbolo čempione tapusios FK „El Dorado“ ekipos iššūkis.

Antrosios rungtynės „Imsrė“ komandai bus kiek lengvesnės, nes teks kovoti prieš FC „Suoliuką“ iš Klaipėdos, tačiau jie statistiškai visada antrąjį dienos mačą sužaidžia geriau, todėl ir čia jurbarkiškiai lengvos kovos gali nesitikėti.

Pirmuosius taškus iš lyderių atimti bandys „Ereliai“

Labai įdomi akistata Jurbarke nusimato jau artėjant vakarui. 17 valandą lauks lyderės FK „Šilalė - Prolain“ ir FK „Eagle Team - Žibintas“ dvikova. „Eagle Team“ šiuo metu užima ketvirtą vietą ir jei komanda dar nori pakovoti dėl aukščiausios prabos medalių, įveikus Šilalės atstovus ši galimybe tikrai sugrįžtų. „Šilalė“ savo ruožtu dar nėra pralaimėjusi, sugeba puikiai pasiruošti visoms rungtynėms, todėl ir akistata prieš „Eagle Team“ nebus išimtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai