Lietuviams turnyras baigėsi kortelių lietumi

Po nervingų rungtynių su Rusijos rinktine Lietuvos nacionalinė jaunių U-19 ekipa tarptautiniame V. Granatkino turnyre užėmė ketvirtąją vietą. Mačas Sankt Peterburge, per kurį buvo pašalinti net trys žaidėjai, baigėsi 2:0 Rusijos naudai. Po pirmojo įvarčio, kurį 33 minutę įmušė Gamidas Agalarovas, teisėjas ėmė vis dažniau traukti korteles. Iš viso jų buvo parodyta 11.

 Lietuvos devyniolikmečiai futbolininkai Rusijoje turnyre nesužibėjo 
 Lietuvos devyniolikmečiai futbolininkai Rusijoje turnyre nesužibėjo 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-09 13:26

68 minutę už dvi geltonas korteles (šiurkšti pražanga 48 min. ir nesportiškas elgesys) buvo pašalintas Deividas Raulinaitis. 75 minutę toks pat likimas ištiko Edgarą Utkų (53 minutę jis jau buvo įspėtas už perspektyvios atakos nutraukimą), ir lietuviai liko žaisti devyniese prieš 11.

Baigiantis rungtynėms raudoną kortelę išvydo ir Rusijos žaidėjas Aleksandras Černikovas (90 minutę už šiurkštų žaidimą). Tačiau prieš tai, 86 minutę, rusai dar spėjo įmušti antrąjį įvartį (Rustamas Chalnazarovas).

Geriausiu mačo dėl trečiosios vietos žaidėju Lietuvos rinktinės gretose buvo išrinktas gynėjas ir komandos kapitonas Ernestas Mockus.

Grupės varžybose Antano Vingilio treniruojami jaunieji Lietuvos futbolininkai iškovojo visas tris pergales ir nepraleidę nei vieno įvarčio, užtikrintai tapo grupės nugalėtojais. Tačiau apmaudus pusfinalio pralaimėjimas prieš Turkiją užkirto kelią į finalą.

Lietuva U-19 – Rusija U-19 0:2 (0:1)

„Petrovskio“ stadionas, Sankt Peterburgas Teisėjas – J. Bobrovskis (Rusija)

Įvarčiai: 33 min. G. Agalarov, 86 min. R. Chalnazarov.

Lietuvos rinktinės sudėtis: Tomas Čepulis, Ernestas Mockus, Gustas Gražiūnas, Vilius Armalas (43 min. Mindaugas Butkus), Deividas Raulinaitis, Arnas Paura, Renatas Banevičius (46 min. Artūr Dolžnikov), Edgaras Utkus, Dominyk Kodz (46 min. Matas Vareika), Jonas Bičkus (46 min. Benas Anisas), Darius Zubauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.