Futbolo elite – milžiniškas skandalas: žaidėjas kaltinamas išprievartavęs 15-metę

Populiariausios futbolo lygos pasaulyje žaidėjas kaltinamas išprievartavęs 15-metę mergaitę. Apie galimus kaltinimus futbolininkui paskelbė Prancūzijos žiniasklaida.

 Britų interneto portalai jau skelbia apie „Premier“ lygos žaidėjui pareikštus kaltinimus prievarta.<br> lrytas.lt montažas.
 Britų interneto portalai jau skelbia apie „Premier“ lygos žaidėjui pareikštus kaltinimus prievarta.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 6:38 PM

Futbolininkas nėra įvardijamas, tačiau, pasak prancūzų žiniasklaidos, šiuo metu jis rungtyniauja Anglijos „Premier“ lygoje.

Teigiama, kad futbolininkas galimo nusikaltimo metu buvo 17 metų – jis kaltinamas išprievartavęs 15 metų mergaitę 2012 metų liepos mėnesį Prancūzijoje.

Pasak istoriją anglų kalba išplatinusio britų geltonosios spaudos dienraščio „Daily Mirror“, prancūzų žiniasklaida pirmą kartą paskelbė bylos detales.

Teigiama, kad futbolininkas liepos mėnesį teisme pasirodė kartu su savo pusbroliu, kuris irgi kaltinamas prievarta.

Futbolininko advokatas Remy Nougier naujienų agentūrai „Agence France-Presse“ (AFP) teigė, kad jo klientai „primygtinai atmeta merginos kaltinimus.“

Žaidėjo asmenybė atskleidžiama nėra, tačiau manoma, kad jis nėra prancūzas, o dabar jam yra 23-eji. Teigiama, kad futbolininkas šiuo metu žaidžia „Premier“ lygoje.

Nurodoma, kad aptikta mergina pranešė, kad buvo užpulta dviejų užsieniečių, kurie žinojo, jog ji yra nepilnametė. Futbolininkas iš pradžių neigė, kad turėjo lytinių santykių su mergina, tačiau vėliau teisėsaugai teigė, jog seksas vyko abipusiu sutarimu.

Žaidėjo pusbrolis, kuriam dabar turėtų būti 25-eri, taip sakė, kad lytiniai santykiai vyko abipusiu sutarimu ir pabrėžė, kad jie nežinojo, jog mergina – nepilnametė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.