LFF pradėjo bilietų prekybą į Tautų lygos rungtynes Vilniuje spalio mėnesį

Lietuvos futbolo federacija (LFF) praneša, kad šiandien prasidėjo bilietų prekyba į spalio mėnesį LFF stadione vyksiančias Lietuvos nacionalinės rinktinės rungtynes su Rumunija ir Juodkalnija. Vyrų rinktinė į Vilnių sugrįš po mėnesio pertraukos ir sieks iškovoti pirmuosius taškus UEFA Tautų lygoje. Pirmosiose rungtynėse su Serbija lietuviai patyrė minimalų pralaimėjimą Serbijai 0:1, o vėliau sekusioje dvikovoje su Juodkalnija nusileido varžovams 0:2.

Lietuvos futbolo rinktinė Škotijos rinktinė škotai<br>kiti
Lietuvos futbolo rinktinė Škotijos rinktinė škotai<br>kiti
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2018, 2:45 PM

Spalio 11 dieną (ketvirtadienį) Edgaro Jankausko vadovaujama komanda susitiks su Rumunija, o spalio 14-ąją (sekmadienį) sieks revanšo prieš Juodkalnijos nacionalinę komandą. Abejos rungtynės prasidės 21:30 val.

Pigiausios bilietų kainos į atskirus mačus prasideda nuo 9 eurų, bet futbolo gerbėjai turi galimybę įsigyti abonementą abiems mačams ir stebėti rungtynes patogiausiose vietose. Toks abonementas šiuo metu kainuoja 18 eurų. 

Spalio 11-ąją LFF stadione vyksianti Lietuvos ir Rumunijos akistata bus jau tryliktoji istorijoje. Iki šiol lietuviai rumunus įveikė tik kartą, o dvylika susitikimų baigėsi varžovų pergalėmis. Vienintelę pergalę Lietuvos rinktinė iškovojo 2008 m. rugsėjį, kai pirmosiose atrankos į 2010 m. pasaulio futbolo čempionatą rungtynėse išvykoje sutriuškino oponentus 3:0.

Po trijų dienų vyksianti Lietuvos ir Juodkalnijos akistata bus tik antroji tarpusavio rungtynių istorijoje.

Šiuo metu UEFA Tautų lygos C diviziono 4-oje grupėje pirmauja Serbijos ir Juodkalnijos rinktinės surinkusios po keturis taškus. Trečioje vietoje žengia Rumunija (2 tšk.), o Lietuvos komanda – dar neturi taškų. Grupės nugalėtojai pateks į diviziono pusfinalį, kuriame tęs kovą dėl vienintelio kelialapio į 2020 metų Europos čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.