Lukas Spalvis nežais dar ilgai – puolėjui atlikta artroskopinė kelio operacija

Lukas Spalvis vėl praleis daugybę mėnesių be futbolo. Prognozuojama, kad traumų persekiojamas Lietuvos futbolininkas aikštėje pasirodys ne anksčiau kaip kitų metų balandį – „Kaiserslautern“ klubo puolėjui penktadienį atlikta kelio artroskopinė operacija.

 L.Spalvis nežais iki kitų metų balandžio.<br> fck.de nuotr.
 L.Spalvis nežais iki kitų metų balandžio.<br> fck.de nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-23 16:13, atnaujinta 2018-09-23 16:16

24-erių puolėjas šį rudenį tikėjosi sugrįžti į rinktinę, tačiau tam sutrukdė trauma.

Traumą jis patyrė rugpjūčio 25 d. per rungtynes su „Karlsruher“ klubu. Medikai iš pradžių tikėjosi apsieiti be chirurgijos, tačiau paaiškėjo, kad operacija būtina.

Puolėjui buvo nustatytas dešinio kelio kremzlių pažeidimas.

„Dabar visas mūsų dėmesys bus skiriamas kuo greitesniam Luko pagijimui. Klubas padarys viską, ką gali, ir palaikys žaidėją“, – skelbiama „Kaiserslautern“ tinklapyje.

Kaizerslauterno klubas po praėjusio sezono iškrito į trečiąją lygą, tačiau ir čia jo reikalai prasti – po 8 turų su 8 taškais užima tik 17-ąją vietą.

L.Spalvis šį sezoną „Kaiserslautern“ klube sužaidė 6 rungtynes (5 čempionate ir 1 taurės varžybose), per jas pelnė 2 įvarčius.

Po sėkmingų trijų sezonų Danijos klube „Aalborg“ 2016 metais L.Spalvis už 1,6 mln. eurų buvo parduotas Lisabonos „Sporting“, tačiau ten iškart patyrė traumą ir nuo tada prasidėjo jo bėdos. Futbolininkas buvo skolinamas „Belenenses“ ir „Kaiserlautern“ klubams, o šiemet su Vokietijos ekipa pasirašė ilgalaikę sutartį.

Užpraėjusį sezoną lietuvis dėl kelio operacijos ir traumos išvis nežaidė, o 2017-2018 m. sezone per 26 rungtynes pelnė 8 įvarčius (iš jų antroje bundeslygoje - 5 per 24 rungtynes).

Transfermarkt.de duomenimis, L.Spalvio rinkos vertė šiuo metu nukrito iki 0,6 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.