Lietuvių varžovų analizė: Rumunijos žaidime – panašios tendencijos

Lietuvos rinktinės analitikas Marius Babravičius prieš ketvirtadienio UEFA Tautų lygos rungtynes su Rumunija teigė, kad varžovai turi savąjį žaidimo braižą ir jo laikosi ne vienerius metus.

 Lietuvos rinktinės analitikas Marius Babravičius papasakojo apie rumunus.<br> LFF.lt
 Lietuvos rinktinės analitikas Marius Babravičius papasakojo apie rumunus.<br> LFF.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2018, 4:40 PM

„Rumunijos komanda yra šiek tiek panaši į mūsų buvusius varžovus Tautų lygoje, bet taip pat turi radikaliai išsiskiriančių bruožų. Tai yra komanda, kuri labai gerai kontratakuoja, tad turėsime būti atsargūs ir pasiruošę. Atakoje jie mėgsta žaisti du prieš du, vienas prieš vieną ir akcentuoti žaidimą kraštuose, kur daug lemia individualus meistriškumas. Mums bus svarbu ginti tas zonas“, – sakė M. Babravičius.

Naujo trenerių štabo vadovaujama Lietuvos rinktinė savo pirmąją dvikovą 2016 metais žaidė būtent su Rumunija. Pasak analitiko, rumunų žaidime išliko panašios tendencijos: „Tai patvirtina, kad jie turi savąjį žaidimo braižą nepriklausomai nuo žaidėjų, ar trenerių. Galbūt jie neturi individualių žaidėjų, kurie gali nulemti rungtynių baigtį, bet kiekvienas futbolininkas yra pajėgus, kaip ir pati komanda“.

Lietuvos rinktinės štabas pasiruošė įvairius taktinius variantus prieš šio vakaro dvikovą.

„Praplėtėme savo taktinį arsenalą – galime žaisti dviem ir trim vidurio gynėjais. Stengiamės abejas taktines schemas gerai įvaldyti, jog būtume lankstesni. nes varžovai mus analizuoja ir mums būna sunkiau atrasti kelių prie jų vartų bei apsiginti. Manau, nuspręsime savo taktinį pasirinkimą tik rungtynių dieną“, - samprotavo M. Babravičius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.