C. Ronaldo advokatai nesnaudžia: rado detalę, galinčią išgelbėti futbolininką

Cristiano Ronaldo advokatai ir toliau dirba pilnu tempu. Išprievartavimu kaltinamo 33-ejų futbolininko byloje jie rado svarbių argumentų galinčių pakeisti visą tyrimo eigą.

 C.Ronaldo advokatai rado naujų detalių.<br> Lrytas.lt montažas
 C.Ronaldo advokatai rado naujų detalių.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 6:34 PM, atnaujinta Oct 16, 2018, 6:36 PM

Portugalijos naujienų žurnalas „Sabado“ skelbia, kad advokatai bandys įrodyti, jog bylos dokumentai buvo gauti neleistinai.

Prieš dvi savaites 34-erių moteris Cathryn Mayorga tvirtino, jog buvo futbolininko išprievartauta viename Las Vegaso viešbučių. 

Anot moters tai įvyko 2009-ųjų birželio 12-ąją. Futbolininkas tuomet atostogavo su savo pusbroliais.

Amerikietė teigė, kad devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C.Ronaldo jai už nekalbėjimą sumokėjo net 375 tūkst. JAV dolerių.

Vokietijos laikraščiui „Spiegel“ ji atviravo, kad buvo prievartaujama analiniu būdu. Kaip teigė pati K.Mayorga, ji prašė liautis priekabiauti, tačiau futbolininkas buvo neperkalbamas. 

„Spiegel“ leidinyje buvo skelbiama, kad pats C.Ronaldo neneigė turėjęs santykių su jam kaltinimus metusia moterimi, tačiau teigė, kad amerikietė su juo mylėjosi abipusiu susitarimu.

„Spiegel“ straipsnį apie C.Ronaldo grindė dokumentais,kurie buvo nutekinti duomenų įsilaužėlių grupės „Football Leaks“. Esą ten yra susirašinėjimas tarp C.Ronaldo agento Jorge Mendeso ir advokato Carloso de Castro, jie po incindeto tarėsi, ką daryti.

Advokatai teigia, jog bandys įrodyti, kad dokumentai gauti nelegaliai. O Nauda iš to būtų didelė, kadangi nelegaliais būdais surinkti duomenys nėra pripažįstami JAV teismuose.

Taip portugalo byla gali įstrigti, o jis išvengti bausmės.

Tiesa, kaltinimus pateikusi pusė to nepripažįsta ir teigia, kad turi plačią duomenų bazę bei šaltinius ,kurie informaciją ir suteikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.