Jauno lietuvio talentas masina garsiuosius Anglijos klubus

Lietuvos futbolo padangėje – gan reta žinia, kai užsienio klubai atsisuka į jaunuosius Lietuvos futbolininkus. O juolab, dėl jų kovoja. Rugpjūčio pradžioje į „Blackburn Rovers“ jaunimo komandą išvykęs 17-metis Vilius Piliukaitis patraukė garsiausių Anglijos klubų dėmesį.

 Vilius Piliukaitis<br> rovers.co.uk nuotr.
 Vilius Piliukaitis<br> rovers.co.uk nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2018, 3:35 PM

Žaidėjas puikiai pritapo „Blackburn Rovers“ aštuoniolikmečių ekipos gretose ir neseniai buvo pripažintas naudingiausiu mačo prieš „Manchester City“ komandą futbolininku. Lygiosiomis 1:1 pasibaigusiame susitikime jis pasižymėjo taikliu smūgiu.

V.Piliukaitis į save atkreipė dėmesį ir lapkričio 3 dienos rungtynėse, kai pelnė du įvarčius su „West Bromwich Albion“ ir padėjo savo ekipai triumfuoti 4:1.

„Teamtalk“ ir kiti portalai teigia, jog lietuvio paslaugomis susidomėjo tokios komandos kaip „Liverpool“, „Tottenham Hotspur“, „Chelsea“, „Arsenal“ ir „Manchester United“.

„Vilius tapo vienu talentingiausių žaidėjų, matytų per gan ilgą laiko tarpą. Klubas dar prieš atvykstant futbolininkui į Angliją jau žinojo apie jo talentą ir sugebėjimus, tačiau lietuvis gerokai pranoko lūkesčius. Nenuostabu, kad dabar atsirado toks didelis susidomėjimas“, – neįvardintą „Blackburn“ ekipos atstovą cituoja „The Sun“.

Laikraštis taip pat rašo, kad „Blackburn Rovers“ gal ir norėtų papildyti talentu savo pagrindinę komandą, tačiau susidomėjimas yra nemenkas ir atsiradus kitiems ir galingesniems klubams, „Rovers“ neturės didelių svertų priversti lietuvį likti „Blackburn Rovers“ jaunimo ekipoje.

V.Piliukaitis priklauso Lietuvos Nacionalinei futbolo akademijai ir yra tik paskolintas „Blackburn“ komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.