„Barcelona“ įklimpo – vėluojantis Ousmane'as Dembele tapo 40 mln. eurų našta

Katalonų „Barcelona“ klubui nutarus atsikratyti ir parduoti Prancūzijos futbolo rinktinės žaidėją 21-erių Ousmane'ą Dembele, klubo vadovai privalės pagalvoti ir apie Miuncheno „Bayern“ ekipą. Pastarajam klubui katalonai tuomet turės sumokėti papildomai dar 40 milijonų eurų, rašo vokiečių „Welt“.

O.Dembele pelnė pergalingą įvartį.<br>AP nuotr.
O.Dembele pelnė pergalingą įvartį.<br>AP nuotr.
O.Dembele pelnė pergalingą įvartį.<br>AP nuotr.
O.Dembele pelnė pergalingą įvartį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 21, 2018, 6:41 PM

Kaip teigia žiniasklaidos priemonė, iš artimų vokiečių ekipai šaltinių sužinota, kad 2017 metais iš Miuncheno ekipos O.Dembele nupirkusi „Barcelona“ mažai kreipė dėmesį į sutarties punktą, kuriame buvo viena labai išskirtinė sąlyga.

Pagal ją, jei Barselonos miesto futbolo klubas nutars ankščiau laiko parduoti prancūzą, „Bayern“ klubui turi būti iškart išmokėtos visos sutartos premijos, kurias ekipa turėjo gauti itin sėkmingai O.Dembele rungtyniaujant Ispanijos čempionate ir UEFA Čempionų lygoje.

Tad, jei kalbos, jog katalonai žiemą parduos O.Dembele, pasitvirtins, „Barcelona“  vokiečių ekipai privalės sumokėti 40 mln. eurų. Tokie pinigai numatyti išmokėti „Bayern“ komandai sėkmingai Prancūzijos žaidėjui žaidžiant viso kontrakto metu. Sutartis buvo sudaryta penkeriems metams ir turėjo pasibaigti 2023 metais, o išpirka siekia net 400 mln. eurų.

Kalbama, kad „Barcelona“ vadovai ir klubo administracija su O.Dembele konfliktuoja dėl to, kad šis chroniškai vėluoja į treniruotes. Net ir įspėjimai, kad jis bus suspenduotas ir nežais, nepadeda – O.Dembele niekada treniruotėje dar nepasirodė laiku.

Maža to – prancūzas net ir neplanuoja mokytis bent elementarios ispanų kalbos – O.Dembele su visais bando aiškintis prancūziškai.

Manoma, kad žaidėju „Barcelona“ atsikratys 2019 metų žiemą. Šį sezoną O.Dembele Ispanijos futbolo čempionate, gindamas „Barcelona“ garbę, sužaidė 11 mačų ir pelnė 4 įvarčius.

Futbolininku nepasitenkinimą reiškė ir katalonų ekipos žvaigždė ir kapitonas Lionelis Messi, kuris tikino, kad prancūzas nevertas atstovauti „Barcelona“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.