„Bayern“ klubas penkių įvarčių dramoje šventė pergalę Augsburge

Penktadienį prasidėjo Vokietijos futbolo „Bundeslygos“ 22-asis pirmenybių turas. Vienintelėje dvikovoje sunkią pergalę iškovojo Miuncheno klubas „Bayern“, išvykoje rezultatu 3:2 (2:2) palaužęs „Augsburg“ futbolininkų pasipriešinimą.

„Bayern“ futbolininkai džiaugiasi pergale.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
„Bayern“ futbolininkai džiaugiasi pergale.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eurofooball.lt ir lrytas.lt inf.

Feb 16, 2019, 11:42 AM, atnaujinta Feb 16, 2019, 11:47 AM

Šeimininkai jau 1-ąją rungtynių minutę išsiveržė į priekį, kai kamuolį į savo vartus pasiuntė „Bayern“ ekipos žaidėjas Leonas Goretzka.

Kingsley Comanas rezultatą išlygino 17-ąją susitikimo minutę, tačiau 23-iąją minutę „Augsburg“ komanda vėl pirmavo 2:1 po Ji Dong-Wono įvarčio.

Jau per pridėtą pirmojo kėlinio laiką (45+3 min.) rezultatą dar kartą išlygino K.Comanas, o 53-ąją minutę įvartį iš pakankamai aštraus kampo įmušė Davidas Alaba, kuris ir garantavo svarbią pergalę „Bayern“ ekipai.

Po šios pergalės „Bayern“ klubas nuo čempionato lyderės Dortmundo komandos „Borussia“ atsilieka tik 2 taškais, tačiau dortmundiečiai dar turi rungtynes atsargoje.

„Augsburg“ lieka 15-ojoje vietoje.

Rezultatas:

„Augsburg“ – „Bayern“ 2:3. Leon Goretzka (1, „Bayern“ į savo vartus) Ji Dong-Won (23)/Kingsley Coman (17, 45+3), David Alaba (53).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.