V. Urbonas pristatė Lietuvos futbolo rinktinės idėjas šalies ferderacijos trenerių tarybai

Kaune įvyko pirmasis Lietuvos futbolo federacijos (LFF) trenerių tarybos posėdis, kuriame dalyvavo naujai paskirtas Lietuvos rinktinės treneris Valdas Urbonas. Jis pristatė savo idėjas ir viziją.

Valdas Urbonas pristatė Lietuvos rinktinės idėjas LFF trenerių tarybai.<br> LFF nuotr.
Valdas Urbonas pristatė Lietuvos rinktinės idėjas LFF trenerių tarybai.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2019, 3:07 PM, atnaujinta Feb 16, 2019, 3:09 PM

Posėdyje, kuriame su treneriais diskutavo ir LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius, buvo aptarta nacionalinių rinktinių struktūra, darbo principai ir artimiausi V.Urbono planai darbuojantis ties nacionaline rinktine bei bendrų žaidimo idėjų kūrimu.

Patyrę Lietuvos treneriai pasidalino savo mintimis ir išreiškė palaikymą V Urbonui.

„Malonu, kad susitikome. Visiems įdomu ir svarbu, koks naujojo rinktinės trenerio požiūris. Matosi, kad jis yra pasiruošęs dirbti ir bendradarbiauti su treneriais, kurie turi patirties. Jis gali ne tik klausyti patarimų, bet ir atsijoti tai, kas yra gera ir netinkama. Visų tarpusavio bendradarbiavimas ir santykių sąžiningumas turi atnešti rezultatų“, – teigė LFF trenerių tarybos pirmininkas Benjaminas Zelkevičius.

V.Urbonas ankščiau buvo pats LFF trenerių tarybos narys, tačiau, kaip jis pats teigia, naujosios pareigos kiek keičia situaciją ir įpareigoja jį dar labiau stengtis.

„Norėjau pristatyti savo viziją, programą, artimiausius darbus, turėjome gerą tarpusavio diskusiją. Visada malonu susitikti su žmonėmis, kurie turi milžinišką patirtį futbole, išgirsti minčių ir pastebėjimų. Jie gali atrodyti nereikšmingi, bet, iš tiesų – geri. Norisi, kad toliau bendrautume ir bendradarbiautume.“

LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius tvirtino, kad tokie trenerių tarybos, rinktinių trenerių ir federacijos vadovybės susirinkimai bus reguliarūs ir pozityviai įvertino šį posėdį.

„Norime bendrauti su rinktinės treneriais, trenerių tarybos nariais, parodyti jiems dėmesį ir įsiklausyti į patarimus. Šiandien susirinkime naujasis rinktinės treneris pristatė savo darbo viziją ir metodiką, o iš tarybos narių išgirdome taiklių pastebėjimų. Visgi trenerių tarybos pagrindą sudaro aukštos kvalifikacijos praeityje žymūs žaidėjai ir treneriai, kurie turi patirtį“, – sakė LFF vadovas E.Stankevičius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.