Anglijos čempionato lyderiai taškų nedalino

Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos septynios  7-ojo turo rungtynės, tačiau didelių netikėtumų neįvyko. Pirmąją pergalę savo žiūrovų akivaizdoje galiausiai pasiekė Londono „Chelsea“ komanda, kuri rezultatu 2:0 (0:0) susitvarkė su „Brighton“ futbolininkais.

„Chelsea“ ekipa<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Chelsea“ ekipa<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-28 22:49, atnaujinta 2019-09-28 23:14

Pirmame kėlinyje nė vienai komandai nepavyko įmušti, o antrajame kėlinyje „Chelsea“ į priekį cedė Jorginho ir Willianas. Pastarasis pasižymėjo po Callumo Hudsono-Odoi perdavimo, o italas „mėlynuosius“ į priekį 50-ąją minutę išvedė nuo 11 m. žymos.

Trečią pergalę iškovoję „aristokratai“ pakilo į šeštąją vietą.

Kitose rungtynėse daug pastangų į pergalę namuose iškovojo Londono „Tottenham Hotspur“ , kuri mažumoje 2:1 (2:1) nurungė „Southampton“. Londono ekipa mažumoje kovojo net nuo 31-osios minutės, kai buvo išvarytas Serge'as Aurier.

Liverpulio „Everton“ namuose kovojo su čempionais „Manchester City“ futbolininkais ir pastarieji tik po atkaklios kovos laimėjo 3:1 (1:1).

Pirmajame kėlinyje į priekį šovė „Manchester City“ – 24-ąją minutę pasižymėjo Gabrielis Jesusas.

„Everton“ po devynių minučių svečiams atsakė išlyginamuoju įvarčiu, kai po sumaišties baudos aikštelėje Edersoną nuginklavo Dominicas Calvertas-Lewinas.

Antrajame kėlinyje „Manchester City“ ir vėl žengė į priekį: 71-ąją minutę baudos smūgį realizuoti stojęs Riyadas Mahrezas pasiuntė kamuolį į svečių vartus.

Pranašumą čempionai užtvirtino 84-ąją minutę, kai Raheemas Sterlingas nuo skersinio pasiuntė kamuolį už vartų linijos.

Kiti mačų rezultatai: Birmingamo „Aston Villa“ – „Burnley“ 2:2, „Borunemouth“ – „West Ham“ 2:2, „Crystal Palace“ – „Norwich“ 2:0, „Wolves“ – „Watford“ 2:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.