Alytaus sirgaliams atsirūgo plakatas stadione: į tribūnas negalės patekti ilgai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, išnagrinėję UAB „Futbolo stadionas“ administracijos pareiškimą, administracinėn atsakomybėn patraukė du Alytaus „Dainavos“ futbolo komandos fanus ir skyrė jiems baudas, taip pat pritaikė prevencinio pobūdžio priemones.

Alytaus „Dainavos“ sirgaliai sulaukė baudų dėl savo elgesio.<br>facebook.com
Alytaus „Dainavos“ sirgaliai sulaukė baudų dėl savo elgesio.<br>facebook.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2019, 5:30 PM, atnaujinta Oct 11, 2019, 5:59 PM

Spalio 3 d. apie 15 val. Vilniuje, Lietuvos futbolo federacijos stadione, rungtynių tarp Alytaus „Dainavos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ metu, Alytaus futbolo komandos fanai iškėlė įžeidžiantį plakatą su užrašu „15.00 – laikas futbolui ar Jūsų laidotuvėms? F**KLFF“ bei degino pirotechnikos priemones (dūmų užtaisus).

Stadiono darbuotojai sulaikė ir policijai perdavė du alytiškius pažeidėjus (gimusius 1995 m. ir 1994 m. ).

Abu jie patraukti administracinėn atsakomybėn už viešosios tvarkos bei civilinių pirotechnikos priemonių apyvartos kontrolės įstatymo nuostatų pažeidimus (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str. ir 483 str.).

Pirmas vyras nubaustas 15 eurų bauda, jam taikyta prevencinio poveikio priemonė – uždrausta 12 mėn. lankytis viešosiose vietose vykstančiuose renginiuose.

Antrajam vyrui skirta 85 eurų bauda, kadangi jau buvo baustas už tokį pat pažeidimą savame mieste, ir 2 metams uždrausta lankytis sporto viešuosiuose renginiuose.

Policija įspėja, kad netinkamas, viešąją tvarką ir kitų teisės aktų reikalavimus pažeidžiantis elgesys rungtynių metu užtraukia administracinę atsakomybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?