Žiemos turnyro karūną užsidėjo šansų varžovėms nepalikusios „Gintros-Universiteto“ žaidėjos

Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda iškovojo pirmąjį 2020-ųjų metų trofėjų. Reprezentacinis Šiaulių miesto moterų futbolo klubas įveikęs visas varžoves užsidėjo Žiemos turnyro karūną.

 Šiaulių "Gintros-Universiteto" futbolininkės<br> B.Štampachovos nuotr.
 Šiaulių "Gintros-Universiteto" futbolininkės<br> B.Štampachovos nuotr.
 Šiaulių "Gintros-Universiteto" futbolininkės<br> B.Štampachovos nuotr.
 Šiaulių "Gintros-Universiteto" futbolininkės<br> B.Štampachovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 16, 2020, 11:18 AM, atnaujinta Feb 16, 2020, 12:13 PM

Paskutinėse turnyro rungtynėse Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės Kauno manieže be didesnių sunkumų 6:0 (5:0) nugalėjo Vilniaus „MFA Žalgirio“ futbolininkes, kurios pasidabino bronzos medaliais.

Antrąją vietą turnyre užėmė „Kauno Žalgirio“ vienuolikė, o ketvirtos liko Utenos „Utenis“ žaidėjos.

Pasibaigus turnyrui buvo paskelbtos ir geriausios visų pozicijų žaidėjos. Dvi iš keturių nominacijų atiteko „Gintros-Universiteto“ komandos narėms.

Geriausia vartininke buvo pripažinta perspektyvioji šiauliečių vartų sargė Meda Šeškutė, o geriausios puolėjos prizas buvo įteiktas serbei Jelenai Čubrilo.

Pirmą titulą su komanda šiais metais iškovojęs vyriausiasis ekipos treneris R.Viktoravičius pasidžiaugė geru auklėtinių startu mače su vilnietėmis, tačiau tuo pačiu pažymėjo, kad galbūt tai ir užmigdė mūsiškes antroje susitikimo dalyje.

„Rungtynes pradėjome uždavę gerą toną, jautėsi intensyvumas agresyvumas, todėl pasiekėme greitus įvarčius. Toks ir buvo pirminis tikslas, tačiau rezultatyvus pirmas kėlinys galima sakyti mus kiek užmigdė.

Antroje pusėje pasigedau ne tik aštrumo, bet ir komandinių sprendimų. Pradėjome žaisti bandydami viską išspręsti individualiomis pastangomis.

Tai lėmė, kad sužaidėme vieną prastesnių kėlinių šiame turnyre, kuris parodė, kad žaidžiant po vieną bendro norimo rezultato nepasieksime“, – įspėjo treneris. – Vis dėlto šiandien į Šiaulius parsivežame pirmąjį šio sezono titulą, su tuo ir noriu pasveikinti žaidėjas ir visą klubą bei palinkėti, kad tai būtų tik gera įžanga į skambesnes pergales šiame sezone“.

„Gintros-Universiteto“ komandos ateinančią savaitę lauks intensyvus kontrolinių rungtynių grafikas. Lietuvos čempionės pirmadienį anksti ryte išvyksta į Baltarusijos Gardino miestą, kur pasitikrins jėgas su vietos „Neman“ klubu, Minsko „Dinamo“ bei internacionaline laisvų agenčių „AfricaSport“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų