Čempionų lygoje – dar keturi aštuntfinalio mūšiai, kurie nepaliks abejingų

Madrido „Real“ prieš „Manchester City“. Šie Ispanijos ir Anglijos futbolo galiūnai trečiadienį sukryžiuos ietis UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio pirmojoje akistatoje. Kitose rungtynėse Liono „Olympique“ priims Turino „Juventus“ ekipą.

Madrido „Real“ neteko E.Hazard'o.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Madrido „Real“ neteko E.Hazard'o.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2020, 11:32 AM, atnaujinta Feb 25, 2020, 11:38 AM

Antradienį santykius aiškinsis Londono „Chelsea“ ir Miuncheno „Bayern“ bei „Napoli“ ir „Barcelona“.

Ir „Real“, ir „Manchester City“ išgyvena ne geriausius laikus. Madrido komanda prarado lyderės poziciją Ispanijos čempionate, kai 2:2 sužaidė su Vigo „Celta“ ir sensacingai 0:1 pralaimėjo Valensijos „Levante“ ekipai. Toje dvikovoje kulkšnies lūžį patyrė vienas „Real“ lyderių Edenas Hazard'as, kuris ilgam iškrito iš rikiuotės.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai dabar „La Liga“ pirmenybėse užima antrąją vietą ir nuo pirmaujančio „Barcelona“ klubo atsilieka 2 taškais.

Mančesterio futbolininkai iš pastarųjų ketverių rungtynių Anglijos čempionate ir šios šalies lygos taurės turnyre laimėjo dvejas, o „Premier“ lygoje toliau rikiuojasi antri.

Trečiadienį Anglijos ekipa irgi turbūt turės nuostolių. Nežinia, ar į aikštę įbėgs traumas besigydantys Raheemas Sterlingas ir Leroy Sane.

„Real“ gretose, be E.Hazard'o, nerungtyniaus Marco Asensio.

Čempionų lygoje Ispanijos ir Anglijos milžinai kovojo keturis kartus: dvi pergales šventė Ispanijos komanda, o dviejuose mačuose užfiksuotos lygiosios. Paskutinį sykį ekipos varžėsi 2015-2016 m. sezono pusfinalyje. Tada dvikovos baigėsi 0:0 ir 1:0.

2012-2013 m. grupės varžybose „Real“ triumfavo 3:2, o kita dvikova baigėsi 1:1.

Šį sezoną pirmajame etape „Manchester City“ futbolininkai užėmė pirmąją vietą C grupėje. Jie nepatyrė nė vienos nesėkmės – 4 pergalės ir 2 lygiosios. „Real“ A grupėje į priekį praleido Paryžiaus „Saint-Germain“ ir liko antras. „Karališkasis“ klubas 3 dvikovas laimėjo, vienoje suklupo, o dukart sužaidė lygiosiomis.

Dauguma futbolo ekspertų „Real“ ir „Manchester City“ galimybes patekti į kitą etapą vertina apylygiai.

Intrigos neturėtų stigti ir kitose aštuntfinalio porose. Favoritais iškopti į kitą etapą daugelio specialistų vadinami „Bayern“, „Barcelona“ ir „Juventus“ klubai, tačiau „Chelsea“, „Napoli“ ir „Olympique“ lengvai pasiduoti nežada.

Tvarkaraštis:

Vasario 25 d.

21.50 val. „Chelsea“ – „Bayern“

21.50 val. „Napoli“ – „Barcelona“

Vasario 26 d.

21.50 val. „Real“ – „Manchester City“

21.50 val. „Olympique“ – „Juventus“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.