Rusijos rinktinės vartininko vargai: nepilnametė dukra pabėgo iš namų ir yra kaltinama nusikaltimu Gresia iki 15-os metų nelaisvės

Legendinio Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Rusijos rinktinės vartininko Viačeslavo Malafejevo dukra Ksenija įkliuvo policijai. Šalies žiniasklaida praneša, kad 16-metė mergina kaltinama narkotinių medžiagų platinimu.

 Rusijos rinktinės vartininko vargai: nepilnametė dukra pabėgo iš namų ir yra kaltinama nusikaltimu.<br> Twitter/Instagram nuotr.
 Rusijos rinktinės vartininko vargai: nepilnametė dukra pabėgo iš namų ir yra kaltinama nusikaltimu.<br> Twitter/Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2020, 4:55 PM

Pranešama, kad mergina bandė parduoti ekstazi tabletes, tačiau įkliuvo Sankt Peterburgo policijai. Prekeivė pasižadėjo neišvykti iš miesto, tad buvo paleista, kol vyksta ikiteisminis tyrimas.

Narkotinių medžiagų kiekis, kuriuo disponavo Ksenija, nėra atskleidžiamas, tačiau Rusijos žiniasklaida praneša, kad merginai gresia iki 15 metų nelaisvės.

Pabėgo iš namų

Ksenija – pirmosios 40-mečio V.Malafejevo santuokos vaisius. Žymus futbolininkas dukrą ir sūnų Maksimą augino kartu su žmona Marina, tačiau ši 2011 m. tragiškai žuvo automobilio avarijoje.

Po metų vartininkas susituokė su 31-erių muzikos atlikėja Jekaterina Komiakova, kuri tapo futbolininko vaikų pamote.

Tačiau paauglės elgesys ilgainiui tapo nevaldomu, o prieš keletą mėnesių Ksenija pabėgo iš namų, teigdama, kad jai nėra pagrindo gyventi su tėvais.

Ji ketino užsidirbti iš influencerės amato.

Ksenija kaltino savo tėvą, kad šis jai skyrė per mažai dėmesio, nes nuolat buvo išvykęs. Mergina ilgą laiką sirgo anoreksija.

„Pastaruosius dvejus metus labai mažai bendravau su savo tėvais. Uždirbau pinigus pati, aš išlaikiau save, kol tėvai užsiiminėjo savais reikalais. Nematau tikslo, kodėl turėčiau likti su jais“, – socialiniame tinkle rašė mergina.

V.Malafejevas net 17 metų praleido „Zenit“ vartuose. 2016 m. jis baigė karjerą ir tapo „Zenit“ sporto direktoriaus asistentu.

„Norėčiau, kad mano mama būtų šalia, yra tiek daug dalykų, kuriais norėčiau su ja pasidalyti“, – toliau rašė Ksenija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.