Po neatsargaus paspaudimo – klausimų lavina: C. Ronaldo mamai teko pasiaiškinti

Daugiau nei du milijonus sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti Cristiano Ronaldo mama Dolores Aveiro pastaruoju metu sukėlė daugybės klausimų lavina. Sportininko mama trumpam buvo nustojusi sekti portugalo merginą Georginą Rodriguez, o tai neliko nepastebėta.

 Cristiano Ronaldo mamai teko aiškintis dėl neatsargumo socialiniuose tinkluose.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo mamai teko aiškintis dėl neatsargumo socialiniuose tinkluose.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2020, 2:03 PM

Iš karto buvo keliami klausimai ar žinomos moterys nesusipyko, tačiau D.Aveiro netrukus pateikė pasiaiškinimą. Visa bėda – socialinių tinklų neišmanymas, o ir pasiaiškinti gerbėjams padėjo C.Ronaldo sesuo Katia Aveiro.

„Tai nutiko netyčia. Aš „Instagram“ naudojuosi retai ir daug ko nesuprantu. Jei nustojau sekti Georginą ar kitus žmones, tai buvo paprasčiausia klaida. Paspaudžiau mygtuką ir pati to nesupratau.

Prašau, nustokite kurti apie tai istorijas. Vaikams ir kvailiems atrodo, kad nustojus sekti kitą žmogų socialiniame tinkle, tai tu iš karto tampi jo priešu. Aš sukaupiau pakankamai gyvenimiškos patirties, kad žinočiau, kas yra kas.

Vat ko nesuprantu, tai kaip naudotis „Instagram“. Netgi ir šį tekstą į istorijas įkėlė mano dukra. Pati moku įkelti tik nuotraukas ir skaityti komentarus“, – parašė futbolininko mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.