Kuriozas Anglijoje: į futbolo aikštelę išbėgusi alpaka lakstė po stadioną bei puolė žaidėją

Ne paslaptis, kad Anglijos mėgėjų futbolo lygos pasižymi savo išskirtinumu. Šeštadienį įvykusios septintojo Anglijos futbolo diviziono rungtynės dar kartą patvirtino šiuos žodžius. Akistatos tarp „Carlton Athletic“ bei „Ilkley Town“ komandų metu į aikštelė išbėgo alpaka, dėl kurios siautėjimo aikštelėje dvikova buvo nutraukta 20-iai minučių.

Septintajame Anglijos futbolo divizione į aikštelę išbėgo alpaka.<br>Stopkadras.
Septintajame Anglijos futbolo divizione į aikštelę išbėgo alpaka.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-21 14:15

Gyvūnas į stadioną išbėgo likus penkioms minutėms iki pirmojo kėlinio pabaigos. Pabėgiojusi po aikštelė alpaka bandė pulti vieną iš futbolininkų, tačiau jis liko nesužalotas.

„Aš žaidžiu ir žiūriu futbolą daugiau nei 40 metų, tačiau per visą savo gyvenimą nesu matęs nieko panašaus.

Po alpakos pasirodymo mums pavyko įmušti du įvarčius bei laimėti rungtynes, panašu, kad šis gyvūnas taps mūsų klubo talismanu“, – po rungtynių kalbėjo „Ilkley Town“ klubo prezidentas.

Su laimėjusios komandos vadovu nesutiko „Carlton Athletic“ ekipos gerbėjas, kuris teigė, kad šis „svečias“ ne pirmą kartą pasirodo stadiono prieigose, kai savo rungtynes žaidžia „Athletic“ ekipa.

„Šios alpakos vardas yra Oskaras ir mes puikiai jį pažįstame. Oskaras yra ištikimas „Athletic“ gerbėjas ir šeštadieniais mėgsta pasirodyti netoli mėgstamos komandos stadiono.

Panašu, kad šįkart jo kantrybė baigėsi ir neapsikentęs blogu teisėjavimu, pirmajame kėlinyje jis parodė savo pasipiktinimą“, – juokavo „Carlton Athletic“ aistruolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.