„Sūduva“ gali skristi į Suomiją – COVID-19 testų rezultatai neigiami

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkams ir personalui pirmadienį dar kartą buvo atlikti COVID-19 testai. visų testų rezultatai – neigiami, tad komandai neliko kliūčių išvykti į Suomiją žaisti Europos lygos atrankos III etapo rungtynių su Kuopijo KuPS.

Marijampoliečiai trečiadienį surengs treniruotę Suomijoje.<br> fksuduva.lt nuotr.
Marijampoliečiai trečiadienį surengs treniruotę Suomijoje.<br> fksuduva.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2020, 12:11 PM, atnaujinta Sep 22, 2020, 12:26 PM

Į Suomiją marijampoliečiai išvyks antradienio vakarą užsakomuoju skrydžiu iš Vilniaus oro uosto.

Trečiadienį 18.30 val. „Sūduva“ Kuopijo stadione surengs treniruotę, o ketvirtadienį tuo pačiu metu prasidės rungtynės su KuPS.

Per atrankos II etapo mačą suomiai savo aikštėje baudinių serijoje palaužė Bratislavos „Slovan“ (Slovakija) rezultatu 4:3. Pagrindinis labai atkakliai ir permainingai vykusių rungtynių laikas baigėsi be įvarčių, o pratęsimo antrajame kėlinyje komandos apsikeitė įvarčiais. 111 min. „Slovan“ puolėjas Žanas Medvedas po perdavimo iš kairiojo atakos krašto įmušė smūgiu galva, tačiau 120 min. slovakų gynėjo klaida išmušant kamuolį pasinaudojo ir rezultatą išlygino Aniekpeno Udoh. Baudinių serijoje abi komandos sėkmingai atliko pirmuosius du bandymus, o tuomet prasidėjo klaidos. Pirmas savo vartus apgynė „Slovan“ vartininkas, tačiau po to du kartus iš eilės sublizgėjo KuPS vartų sargas, atnešęs savo ekipai pergalę.

Europos lygos atrankos III etapo poros tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Kuopijo KuPS laimėtojai atrankos atkrintamajame etape susitiks su Stokhlomo „Djurgarden“ (Švedija) ir „Cluj“ (Rumunija) dvikovos nugalėtojais. Šios rungtynės turėtų būti žaidžiamos spalio 1 dieną Švedijoje arba Rumunijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.