Krizė nesigaili Cristiano Ronaldo – „Juventus“ planuoja atsikratyti žvaigžde

Portugalo Cristiano Ronaldo sutartis su Turino „Juventus“ klubu dar galioja iki 2022 metų vasaros, tačiau italų žiniasklaida sužinojo, kad klubas siekia kuo greičiau atsikratyti visų laikų savo brangiausiu pirkiniu.

 Cristiano Ronaldo<br>D.Umbraso nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br>D.Umbraso nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br>D.Umbraso nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br>D.Umbraso nuotr.
Portugalijos vyrų futbolo rinktinė, Futbolo komanda, atvyko į vilnių, Cristiano Ronaldo, Profesionalus futbolininkas<br>D.Umbraso nuotr.
Portugalijos vyrų futbolo rinktinė, Futbolo komanda, atvyko į vilnių, Cristiano Ronaldo, Profesionalus futbolininkas<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 9, 2020, 6:54 PM, atnaujinta Nov 9, 2020, 6:55 PM

35-erių Portugalijos rinktinės lyderį „Juventus“ žada vasarą išstatyti pardavimui.

Teigiama, kad Turino ekipai dėl koronaviruso pandemijos pasidarė per sunku pasaulinei žvaigždei mokėti 31 mln. eurų algą per metus.

Pardavę C.Ronaldo „Juventus“ sieks bent kažkiek susigrąžinti pinigų už žaidėją, už kurį 2018-siais Madrido „Real“ komandai paklojo 112 mln. eurų.

Šiame sezone C.Ronaldo „Serie A“ čempionate dėl koronaviruso susirgimo sužaidė vos 4 mačus, tačiau pelnė 6 įvarčius.

Iš viso Turino ekipai portugalas jau atatovavo 94 rungtynes, įmušė 71 įvartį ir atliko 19 rezultatyvių perdavimų.

Šiai dienai profesionalus C.Ronaldo įvertinimas rinkoje siekia tik 60 mln. eurų.

Iš „Real“ ekipos C.Ronaldo pasitraukė ne dėl norų pakeisti aplinką ar pažaisti Italijoje: mat Ispanijos mokesčių inspekcija nustatė, kad žaidėjas per 9 metus šioje šalyje nėra sumokėjęs 28 mln. eurų mokesčių.

Futbolininkas pasitraukdamas į kitą šalį tikėjosi tokiu būdu išspręsti savo skolų klausimą, be to jis paprašė jį užstoti „Real“ klubą.

 

Vis dėlto Madrido ekipos vadovybė paliko puolėją vienas prieš vieną su mokesčių inspektoriais, o C.Ronaldo supykęs net nutarė nežaisti atsisveikinimo mačo. Po teismų žaidėjas sutiko sumokėti baudas ir gavo tik lygtinę bausmę.

Manoma, kad C.Ronaldo vis dėlto nepuls sudarinėti sutarčių su turtingais JAV, Artimųjų Rytų ar Kinijos futbolo klubais, o karjeros saulėlydį pasitiks kokiame nors solidžiame Europos klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.