„Barcelona“ ekipa skęsta – gavo antausį ir nuo „Atletico“

Ispanijos futbolo grandas „Barcelona“ klubas tiesiog skęsta – ekipa patyrė jau 3 pralaimėjimą pirmenybėse per aštuonis mačus. Dar dvejose akistatose katalonai sužaidė lygiosiomis ir turi vos 11 taškų bei užima visiškai netinkamą 10-ąją vietą.

Lionelis Messi su „Barcelona“ neranda pergalių formulės.<br>AFP/Scanipx.com nuotr. 
Lionelis Messi su „Barcelona“ neranda pergalių formulės.<br>AFP/Scanipx.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2020, 12:37 AM, atnaujinta Nov 22, 2020, 12:40 AM

Šeštadienį „Barcelona“ susikovė su Madrido „Atletico“ klubu ir krito 0:1 (0:1). Vienintelį įvartį pirmojo kėlinio paskutinėmis akimirkomis pelnė Yannickas Carrasco.

Tą įvartį „atsinešė“ pats katalonų vartininkas Marcas-Andre ter Stegenas, kuris buvo netikėtai išbėgo iki beveik aikštės vidurio, bandė sutrukdyti Madrido ekipos atakai, tačiau apsigavo – Y.Carrasco šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

11 taškų per 8 mačus – tai blogiausias „Barcelona“ rezultatas nuo 1991 metų. Tačiau tuomet susiėmusi ekipa tapo Ispanijos čempione.

„Atletico“ strategui Diego Simeone tai buvo pirmoji sėkmė per 18 ekipų dvikovų – iki tol jo vedama Madrido komanda lygiosiomis sužaidė 6 kartus ir 11 kartų nusileido.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.