Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Tragiška nelaimė: automobilyje sudegė PAR futbolo rinktinės žaidėjas

Pietų Afrikos Respubliką sukrėtė skaudi nelaimė. Tragiškai žuvo šalies vyrų futbolo rinktinės žaidėjas Motjeka Madisha, kuriam buvo vos 25-eri.

Pietų Afrikos Respubliką sukrėtė skaudi nelaimė. Tragiškai žuvo šalies vyrų futbolo rinktinės žaidėjas Motjeka Madisha, kuriam buvo vos 25-eri.<br> PC/Scanpix nuotr.
Pietų Afrikos Respubliką sukrėtė skaudi nelaimė. Tragiškai žuvo šalies vyrų futbolo rinktinės žaidėjas Motjeka Madisha, kuriam buvo vos 25-eri.<br> PC/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2020, 3:37 PM

„Sunday Times“ praneša, kad gynėjas žuvo automobilio avarijoje.

Pranešama, kad M.Madisha ir dar vienas žmogus važiavo greitkeliu, kai staiga nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į reklaminį stendą. „BMW“ užsidegė, o jo vairuotojas ir keleivis įstrigo viduje. Abu vyrai sudegė vietoje, tad atvykę gaisrininkai ir medikai niekuo padėti nebegalėjo.

„Vidurnaktį gavome skambutį iš pagalbos centro. Mums pranešė, kad dega automobilis, kurio viduje yra žmonių. Ugniagesiai skubiai atvyko į nelaimės vietą, tačiau rado jau beveik sudegusį automobilį ir žmogaus kūną, kurio negalėjo atpažinti“, – kalbėjo ugniagesių atstovai.

Kol kas nėra aišku, kas vairavo sportinį automobilį.

„Negalėjome pasakyti, ar sudegę žmonės yra vyrai, ar moterys. Vis dėlto į įvykio vietą atskubėjo M.Madisha komandos draugai, kurie ir atpažino jo automobilį“, – rašo „Sunday Times“.

„Sundowns“ komandos gynėjas M.Madisha PAR rinktinės gretose spėjo sužaisti 13 rungtynių, įmušė 1 įvartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.