Ar „Manchester United“ pasivys Anglijos čempioną „Liverpool“?

Fantastiškai pastaruoju metu žaidžiantis „Manchester United“ pačioje Naujųjų metų pradžioje turi galimybę pasivyti Anglijos „Premier“ lygos lyderį čempiono titulą ginantį „Liverpool“ klubą.

„Liverpool“ ekipa šią savaitę barstė taškus.<br>Scanpix nuotr.
„Liverpool“ ekipa šią savaitę barstė taškus.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2020, 1:06 PM

Antrojoje vietoje žengianti Mančesterio komanda penktadienį priims ant bangos esančią Birmingemo „Aston Villa“ ekipą, kuri užima penktąją vietą.

„Raudonieji velniai“ iš pastarųjų devynerių rungtynių laimėjo septynerias, dvejas baigė lygiosiomis ir turi 30 taškų po 15 mačų. „Aston Villa“ nepralaimėjo penkių dvikovų iš eilės – 3 pergalės ir 2 lygiosios.

Birmingemo futbolininkai surinko 26 taškus, bet žaidė tik 14 rungtynių. Jie yra praleidę tik 14 įvarčių. Tai antras rezultatas lygoje.

„Liverpool“, sukaupęs 33 taškus per 16 mačų, pirmadienį svečiuose susitiks su „Southampton“. Pastarasis klubas rikiuojasi devintas. Jo sąskaitoje – 26 taškai per 16 rungtynių.

Čempionai paskutiniu metu krito į duobelę. Jie dukart iš eilės sužaidė taikiai su turnyro lentelės antroje pusėje esančiomis komandomis – 1:1 su „West Bromwich Albion“ ir 0:0 – „Newcastle United“.

Krizė ištiko ir „Southampton“, kuris nelaimėjo nė vienos iš keturių pastarųjų akistatų. Anksčiau ši ekipa kurį laiką žengė lyderių grupėje.

Sekmadienį dėmesio centre – milžinų mūšis. Londono „Chelsea“ savo aikštėje išbandys jėgas su „Manchester City“. Abu klubai turi po 26 taškus, tačiau „aristokratai“ žaidė 16 rungtynių, o „miestiečiai“ – 14.

„Chelsea“ futbolininkai per paskutinius penkis turus tik kartą džiaugėsi pergale, trissyk nusileido varžovams, o vieną dvikovą baigė lygiosiomis.

„Miestiečiai“ dabar nepralaimėjo šešerių rungtynių iš eilės. Jie šį sezoną varžovams leido įmušti tik 12 įvarčių. Pagal šį statistikos rodiklį „City“ pirmauja „Premier“ lygoje.

„Chelsea“ su „Manchester City“ Anglijos lygoje tarpusavyje kovėsi 46 kartus. Šiiose akistatose įtikinamą persvarą turi Londono klubas. „Aristokratai“ šventė 26 pergales, jų oponentai – 13. Septyneriose rungtynėse nugalėtojas nepaaiškėjo.

„TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“ nuo penktadienio iki pirmadienio parodys visus dešimt 17-ojo turo mačų.

Transliacijų tvarkaraštis:

sausio 1 d.

19.20 val. „Everton“ – „West Ham United“,

21.50 val. „Manchester United“ – „Aston Villa“;

Sausio 2 d.

14.20 val. „Tottenham Hotspur“ – „Leeds United“,

16.50 val. „Crystal Palace“ – „Sheffield United“,

19.20 val. „Brighton“ – „Wolverhampton“,

21.50 val. „West Bromwich Albion“ – „Arsenal“;

Sausio 3 d.

13.50 val. „Burnley“ – „Fulham“,

16.05 val. „Newcastle United“ – „Leicester City“,

18.20 val. „Chelsea“ – „Manchester City“;

Sausio 4 d.

21.50 val. „Southampton“ – „Liverpool“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.