Koronaviruso išdaigos Italijoje: „Lazio“ taip ir nesulaukė savo varžovų

„Seria A“ lygos mačas tarp Romos „Lazio“ ir „Torino“ komandų baigėsi net neprasidėjęs – svečiai iš Turino taip ir nepasirodė „Olimpico“ stadione, nes privalėjo karnatinuotis.

 Romos ,,Lazio"<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Romos ,,Lazio"<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2021, 2:51 PM

Net aštuoniems „Torino“ komandos žaidėjams sulaukus teigiamų COVID-19 testų, komandai buvo neleista palikti Turino. „Lazio“ komanda atvyko į stadioną ir net įvardijo komandos žaidėjus pasiruošusius rungtynėms.

Aukščiausia Italijos lyga planavo, jog mačas bus žaidžiamas, nepaisant to, jog prieš penkias dienas „Torino“ komandos rungtynės Sasuole buvo suspenduotos.

Pagal „Seria A“ lygos taisykles „Lazio“ komandai buvo įskaityta pergalė rezultatu 3:0, o „Torino“ komandai – atimtas vienas taškas.

Tai, jog mačas neįvyks, Romos komanda sužinojo likus tik 45 minutėms iki rungtynių pradžios. Ir tai ne pirma tokia situacija – Spalio mėnesį tokiomis sąlygomis neįvyko Turino „Juventus“ rungtynės prieš „Napolio“ komandą.

Vis dėlto, kai Spalio mėnesį iš „Napolio“ komandos buvo atimtas taškas, ši pateikė ir laimėjo skundą Italijos Olimpiniame komitete, o turėtos sužaisti rungtynės buvo nukeltos.

 

„Torino“ komandai nėra sužaidusi rungtynių nuo Vasario 19 dienos, kai įveikė Cagliari komandą 1-0. Sekmadienį jų laukia mačas prieš „Crotone“ komandą.

„Lazio“ šį šeštadienį išvykoje susitiks su Turino „Juventus“ komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.