Pokalbis su M. Čepu: čempionato dalyvių apžvalga, galimi scenarijai ir prognozės

„Optibet A lyga“ paruošė jau penktąją tinklalaidę, kurios metu prieš artėjantį 2021 metų sezoną įžvalgomis pasidalino puikiai žinomas futbolo specialistas Mindaugas Čepas.

 Mindaugas Čepas<br>S.Čirbos nuotr. 
 Mindaugas Čepas<br>S.Čirbos nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2021, 7:36 PM

Dabartinis  „Šiaulių“ strategas neabejoja, kad kova dėl medalių bus labai atkakli, tačiau, anot jo, grumtynėse dėl titulo šiai dienai daugiausiai šansų turi čempionas Vilniaus „Žalgiris“ ir 2-oje turnyro lentelės vietoje likusi Marijampolės „Sūduva“.

„Žiūrint į klubų pinigines ir galimybes, manau, kad tie mohikanai – „Žalgiris“ ir „Sūduva“ – kausis dėl pačių aukščiausių apdovanojimų.

„Kauno Žalgirio“ kreivė kyla į viršų, „Panevėžys“ taip pat atliko labai įdomų darbą tarpsezoniu. Bet mano subjektyvia nuomone, „Žalgiris“ ir „Sūduva“ kovos tarpusavyje dėl aukščiausių apdovanojimų“, – prognozavo dalį praėjusio sezono prie Vilniaus „Riterių“ vairo stovėjęs M. Čepas.

Nepaisant ne pačio sėkmingiausio kontrolinių rungtynių ciklo favoritams, kai grandai dažnai neskindavo pergalių prieš sąlyginai silpnesnes komandas,  „Šiaulių“  treneris to nesureikšmino ir pateikė iškalbingą frazę: „Kontrolinėse rungtynėse žaidi kortomis iš sausainių. Prasideda čempionatas – pradedi kortomis žaisti iš pinigų. Žaidėjus slegia įtampa ir viskas apsiverčia“.

M. Čepas taip pat įvertino „Kauno Žalgirio“, „Panevėžio“, „Riterių“ bei Gargždų „Bangos“ galimybes pagerinti praėjusiame sezone pasiektas pozicijas, „juoduoju arkliuku“ išskyrė Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipą ir pateikė, ko galima tikėtis iš Kėdainių „Nevėžio“, Telšių „Džiugo“ bei Alytaus DFK „Dainavos“.

2021 metų „Optibet A lygos“ sezonas startuos jau šį penktadienį, kovo 5 dieną.

Marijampolės „Hikvision“ manieže prasidėsiančias 1-ojo turo rungtynes tarp „Kauno Žalgirio“ bei „Bangos“ nuo 18 val. transliuos TV6 kanalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.