C. Ronaldo įsiūtis: po dvikovos sviedė marškinėlius ant žemės, nervų priepuoliai tęsėsi ir rūbinėje

Sekmadienį vykusiose Italijos futbolo čempionato rungtynėse Turino „Juventus“ ekipa iškovojo dar vieną pergalę. Italijos čempionai namuose 3:1 (2:0) įveikė „Genoa“ futbolininkus. Vis dėlto Cristiano Ronaldo trijų taškų nepakako – Turino klubo žvaigždė po rungtynių buvo itin piktas ir pasižymėjo agresyviu elgesiu.

Po pergalės C.Ronaldo pasižymėjo rūbinėje pasižymėjo agresyviu elgesiu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Po pergalės C.Ronaldo pasižymėjo rūbinėje pasižymėjo agresyviu elgesiu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2021, 4:50 PM, atnaujinta Apr 12, 2021, 6:17 PM

Nuaidėjus finaliniam rungtynių švilpukui 36-erių portugalas sviedė savo marškinėlius ant žemės. Italijos naujienų portalas „La Gazzetta dello Sport“ pabrėžia, kad po rungtynių vienas iš akistatoje dalyvavusių ir kamuolius padavinėjusių berniukų paprašė C.Ronaldo pasidalinti savo marškinėliais.

Puolėjas iš Portugalijos nusivilkęs marškinėlius juos tiesiog sviedė ant žemės ir piktai nužingsniavo stadiono tuneliu.

Italijos žiniasklaida taip pat praneša, kad rūbinėje portugalas pasižymėjo neadekvačiu elgesiu – kumščiu daužė spinteles ir rūbinės sieną, o išėjęs iš dušo net neatsisveikino su savo komandos draugais ir išvyko namo.

Pabrėžiama, kad C.Ronaldo nervingumas buvo jaučiamas ir pačių rungtynių metu. „Juventus“ žaidėjas ne kartą piktai replikavo savo ekipos bičiuliams – ypač didelė įtampa buvo jaučiama tarp jo ir Giorgio Chiellini bei Federico Chiesa.

Pavasario pradžioje užsienio žiniasklaidoje pasirodė vis daugiau pranešimų apie galimą C.Ronaldo atsisveikinimą su „Juventus“, tačiau vienas iš komandos vadovų Pavelas Nedvedas ramino aistras sakydamas, kad portugalas Italijoje rungtyniaus ir kitame sezone.

Jus turi galiojantį kontraktą iki 2022-ųjų birželio 30 dienos. Cristiano (Ronaldo –red.) yra neliečiamas“, – portalas bbc.com kovo pabaigoje citavo „Juventus“ viceprezidento žodžius.

Šiuo metu Turino klubas Italijos čempionate su 62 taškais rikiuojasi trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.