Traukiasi savo noru: Miuncheno „Bayern“ treneris H.Flickas po sezono paliks klubą

Miuncheno „Bayern“ ekipos treneris Hansi Flickas teigia, kad jau informavo klubą, jog nori išsiskirti sezono pabaigoje.

H.Flickas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
H.Flickas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2021, 8:26 PM

H.Flickas, kurio kontraktas oficialiai tęsiasi iki 2023-ųjų birželio naujieną paskelbė po to, kai jo komandą šeštadienį 3:2 susitvarkė su „Wolfsburg“ futbolininkais. Likus penkiems turams iki sezono pabaigos prieš artimiausius persekiotojus ,,Bayern" pirmauja 7 taškais.

H.Flickas taip pat siejamas su Vokietijos nacionaline rinktine, kurią po vasarą vyksiančio Euroos Čempionato paliks ilgametis treneris Joachimas Lowas.

Šį sezoną jį lydėjo nesutarimai su klubo sporto direktoriumi Hasanu Salihamidziciu.

„Situacija tokia, jog aš šiandien informavau žaidėjus, kad šią savaitę klubui pasakiau, jog po sezono noriu palikti ekipą“, – „Sky“ televizijai sakė H.Flickas.

Jau anksčiau buvo skelbiama, kad ,,Bayern" jau ieško treneriui pamainos. Taip teigė Vokietijos futbolo legenda 60-metis Lotharas Mattheausas, kuris yra artimas H.Flicko draugas.

Iš pradžių dirbęs asistentu, 56-erių treneris visiškai ekipos vairą perėmė 2019 metų lapkričio mėn. iš Niko Kovaco ir jau pirmajame sezone iškovojo Vokietijos čempionato ir UEFA čempionų lygos titulus, o dar vėliau Vokietijos taurę ir FIFA Pasaulio futbolo klubų taurė.

Vos per 16 mėnesių 6 trofėjus iškovojęs šį sezoną buvo nepatenkintas, kad klubas neįsigyjo naujų žaidėjo, o jo komanda pralaimėjo Paryžiaus „Saint-Germain“ ir buvo pašalinti iš UEFa čempionų lygos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.