Po kritikos lavinos J. Kloppas rėžė „Manchester United“ legendai: jis pats sėdi ten, kur daugiausiai pinigų

Superlygos projektas vis labiau drebina futbolo padangę. Viešą kritiką naujai lygai išsakiusi „Manchester United“ klubo legenda Gary Neville'as sulaukė „Liverpool“ klubo trenerio Jurgeno Kloppo reakcijos.

Gary Neville'as (kairėje) ir J.Kloppas.<br>Scanpix nuotr. koliažas.
Gary Neville'as (kairėje) ir J.Kloppas.<br>Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2021, 1:00 PM

Vos tik pasirodžius pirmiesiems pranešimams apie galimą Europos futbolo revoliucijai prilygsiantį įvykį, daugelis futbolo bendruomenės atstovų pasmerkė šią idėją.

Vienas jų – buvęs „Manchester United“ futbolininkas G.Neville'as, kuris „Sky Sports“ eteryje negailėjo karčių žodžių tiek savo buvusiai komandai, tiek ir kitiems Anglijos klubams.

„Jau 40 metų palaikau „Manchester United“, tačiau dabar esu pasišlykštėjęs tiek „Manchester United“, tiek ir „Liverpool“ elgesiu.

Tai yra visiškas apsimetinėjimas. „Liverpool“ žengia su daina „You'll Never Walk Alone“ (Tu niekada neisi vienas – red.) ir deklaruoja, kad tai sirgalių klubas. „Manchester United“ klubą prieš 100 metų įkūrė darbininkai, tačiau dabar yra bėgama nuo bet kokios konkurencijos.

Aš nesu prieš pinigus futbole, tačiau visada turi išlikti sąžiningumo ir konkurencijos principai“, – kalbėjo G.Neville'as.

„Liverpool“ strategas J.Kloppas po pirmadienį įvykusių Anglijos „Premier“ lygos rungtynių su „Leeds United“ ekipa kalbėjo, kad yra nusivylęs „Manchester United“ ekipos legendos žodžiais.

„G.Neville'as kalbėjo apie „You'll Never Walk Alone“. Tai turėtų būti uždrausta. Tai mes turime giedoti savo himną, nes tai yra mūsų himnas, o ne kieno nors kito, tačiau jis to vis tiek nesupranta. Tai nėra sąžininga.

Aš suprantu visas aplinkines kalbas, tačiau nereikia kalbėti apie kitus klubus.

Norėčiau, kad G.Neville'as pats „pasėdėtų ant karštos kėdės“, o ne būtų ten, kur yra daugiausia pinigų. Jis žaidė „Manchester United“, nes tuo metu ten buvo daugiausia pinigų, dabar jis sėdi „Sky Sports“ studijoje, nes ten yra daugiausia pinigų“, – kritikos buvusiam „Raudonųjų velnių“ žaidėjui negailėjo J.Kloppas.

„Liverpool“ strategas taip pat pridūrė, kad nesiruošia taikytis su jo vadovaujamam klubui skiriama kritika.

„Aš esu šios komandos treneris. Jei žmonės nori kritikuoti mane – viskas gerai, tačiau jei jie lies klubą ir kitus jam artimus dalykus – tai nėra gerai. Kiekvienas turėtumėte to nepamiršti“, – kalbėjo 53-ejų futbolo specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.