„Džiugo“ ir „Dainavos“ dvikova buvo pažymėta įvarčių lietumi

Alytaus DFK „Dainava“ įsitaisė ant bangos – iškovota trečia pergalė per pastarąsias ketverias rungtynes.

Alytaus klubas šventė pergalę išvykoje.<br>V.Skaraičio nuotr.
Alytaus klubas šventė pergalę išvykoje.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2021, 6:12 PM

Tomo Ražanausko treniruojama komanda svečiuose 3:2 (3:1) nugalėjo aukščiau turnyro lentelėje esantį Telšių „Džiugą“.

Per pirmą akistatos pusvalandį kiek aktyvesni buvo šeimininkai, tačiau po Saido Hamuličiaus smūgio, kurį atrėmė Marius Paukštė, aikštėje pradėjo dominuoti „Dainava“.

30-ąją minutę Cyrille'as Tchayi Tchamba baudos aikštelėje surado Titą Vitukyną – alytiškis suklaidino varžovą ir tiksliai smūgiavo į artimąjį vartų kampą. Vos po 2 minučių Alytaus klubas padvigubino rezultatą, kai po Pauliaus Golubicko perdavimo pasižymėjo S. Hamuličius.

Pastarasis saugas taikliu smūgiu džiaugėsi jau trečiame mače iš eilės.

Dar kartą dainaviečiai varžovus į nokdauną pasiuntė 37-ąją minutę: P. Golubickas surado įkertantį C. Tchayi Tchamba – futbolininkas iš Kamerūno akistatoje su vartininku smūgiavo sėkmingai.

Tiesa, „Džiugas“ sušvelnino deficitą dar iki pertraukos. 44-ąją minutę po tolimo perdavimo Nasko Milevas laimėjo dvikovą prieš varžovą, taikliai mušė į tolimąjį vartų kampą bei į savo kraitį įsirašė jau penktą įvartį.

Antrame kėlinyje abi komandos ilgą laiką nesukūrė progų, bet šeimininkai savo šansu pasinaudojo 79-ąją minutę, kai dar labiau intrigą pakurstė po keitimo aikštėje pasirodęs Aivaras Emsis.

„Džiugas“ surengė nemenką šturmą, bet į kovą Deivydą Matulevičių ir Vytautą Lukšą metusi „Dainava“ atsilaikė ir džiaugėsi trečiuoju laimėjimu – prie to prisidėjo ir sėkmingas rungtynes sužaidęs Martynas Matijoška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.