G. Sirgėdo baudinys atvedė „Žalgirį“ į pergalę prieš „Džiugą“

Pastaruoju metu pergales skinantis „Kauno Žalgiris“ sėkmingai sugrįžo į žolės stadioną.

Grato Sirgėdo baudinys patiesė „Džiugą“.<br>L.Žemgulio nuotr.
Grato Sirgėdo baudinys patiesė „Džiugą“.<br>L.Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2021, 3:04 PM

14-ojo turo mače žalgiriečiai sulaukė nuožmaus Telšių „Džiugo“ pasipriešinimo – žemaičiai po atkaklios kovos buvo įveikti 1:0 (0:0)

Per pirmąsias 45 minutes sirgaliai neišvydo nė vieno pavojingo epizodo – „Džiugas“ nors ir pats nieko nesukūrė, tačiau labai užtikrintai gynėsi savo aikštės pusėje.

Tiesa, Mariui Šlutai teko atlikti vieną priverstinį keitimą: vietoje dvikovos tęsti negalėjusio Davydo Arlauskio į kovą buvo mestas Lukas Ankudinovas.

Po pertraukos veiksmo buvo daugiau – su tolimais smūgiais turėjo tvarkytis tiek Deividas Mikelionis, tiek Povilas Survila. Vis dėlto pastarasis žaidėjas 66-ąją minutę buvo priverstas kapituliuoti.

Po keitimo aikštėje pasirodęs Deividas Šešplaukis surado baudos aikštelėje Philipą Otele, prieš kurį baudos aikštelėje taisykles pažeidė P. Survila. Prie 11 metrų atžymos stojęs Gratas Sirgėdas smūgiavo nepriekaištingai – tai buvo trečiasis saugo įvartis šiame sezone.

„Džiugas“ po tokios nemalonios situacijos nepalūžo ir buvo aktyvus. Nasko Milevas mušė pro šalį, o su tolimu Roko Stanulevičiaus baudos smūgiu susitvarkė Deividas Mikelionis. Trečią pridėto laiko minutę N. Milevas galva numetė kamuolį link Yudai'aus Koike, tačiau japonas pasiuntė kamuolį virš vartų.

„Kauno Žalgiris“ su 28 taškais sugrįžo į 2-ąją vietą, o Telšių ekipa, kurios sąskaitoje 12 taškų, žengia 8-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.