Italijos lyderių emocijos po pergalingai prasidėjusio čempionato: „Šiurpuliai ėjo per kūną“

Italijos futbolo rinktinė pergalingai pradėjo „Euro 2020“ pirmenybes. Penktadienį italai Romos olimpiniame stadione 3:0 (0:0) įveikė Turkijos futbolininkus ir įsirašė pirmuosius tris taškus čempionate.

Italijos žaidėjai džiaugėsi pergalingai prasidėjusiu čempionatu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Italijos žaidėjai džiaugėsi pergalingai prasidėjusiu čempionatu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2021, 11:00 AM

Po pergalingai prasidėjusio grupių etapo Italijos futbolo rinktinės lyderiai sunkiai tvardė emocijas ir dėkojo savo sirgaliams už aistringą palaikymą.

„Nuostabus jausmas, kai matai sirgalių šventimą po ilgo laukimo. Pagaliau vėl galėjome susiburti po tiek laiko mus visus užklupusio šio prakeikto viruso“, – po pergalės kalbėjo Ciro Immobile.

Antrojo italų įvarčio autorius taip pat pridūrė, kad pralaužti geležinę Turkijos rinktinės gynybą buvo itin sunki užduotis. Visus tris įvarčius aikštelės šeimininkai įmušė tik po pertraukos.

„Manau, kad šioje dvikovoje parodėme savo kantrybę. Turkija yra labai stipri rinktinė, kuri sugeba sukelti problemų pačioms galingiausioms komandoms. Pirmajame kėlinyje bandėme juos nuvarginti, judinome kamuolį, tačiau reguliariai atsitrenkdavome į jų gynybos sieną.

Po pertraukos Turkija buvo labiau pavargusi, o mes pasinaudojome suteiktomis erdvėmis. Tai parodė mūsų kokybę.

Įmušti įvartį per Europos futbolo čempionato debiutines rungtynes ir dar savo žiūrovų akivaizdoje – geresnio starto sunku net įsivaizduoti“, – samprotavo C.Immobile.

Geriausiu akistatos žaidėju išrinktas Leonardo Spinazzola taip pat pripažino, kad tai buvo itin emocinga diena.

„Emocijos prasidėjo dar vykstant į stadioną. Važiuojant autobusu gatvėje matėsi visi žmonės – šiurpuliai ėjo odą.

Tai buvo puikus pasirodymas. Išlikome kantrūs, gerai valdėme kamuolį, o kiek vėliau tribūnose pamačiau ir savo sūnų – tai buvo itin emocinga“, – teigė Italijos rinktinės gynėjas.

Kitas rungtynes Italijos futbolo rinktinė Romos olimpiniame stadione žais birželio 16 dieną prieš Šveicarijos futbolininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.