Velso rinktinės kapitonas G. Bale'as žvelgia į „Euro 2020“ startą: tai bus vienas svarbiausių karjeros momentų

Velso futbolo rinktinės kapitonas Garerthas Bale'as su nekantrumu laukia savo pirmųjų „Euro 2020“ pirmenybių rungtynių. Velso futbolo simbolis pabrėžia, kad artėjančios A grupės rungtynės su Šveicarija taps dar vienu jo karjeros akcentu.

G.Bale'as.<br>AFP/Scanpix nuotr.
G.Bale'as.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2021, 10:10 AM, atnaujinta Jun 12, 2021, 10:45 AM

Keturiskart UEFA Čempionų lygos laimėtojas 2016-ųjų Europos futbolo čempionate svariai prisidėjo prie Velso rinktinės sėkmės – tąsyk velsiečiai nužygiavo į pirmenybių pusfinalį.

Ashley Williamsui pasitraukus iš šalies nacionalinės rinktinės komandos kapitonu tapo G.Bale'as, kuris pabrėžia šio momento svarbą bei mintimis keliasi į artėjantį „Euro 2020“ startą.

„Man bus didžiulė garbė nešioti kapitono raištį, – teigė G.Bale'as. – tai bus vienas iš svarbiausių mano karjeros momentų.“

31-erių puolėjas yra visų laikų rezultatyviausias Velso futbolo rinktinės žaidėjas. 92 rungtynes už šalies nacionalinę rinktinę sužaidęs G.Bale'as net 33 iš jų įmušė bent vieną įvartį.

Vis dėlto šiuo metu Londono „Tottenham Hotspur“ atstovaujantis žaidėjas už savo šalies nacionalinę rinktinę nėra įmušęs įvarčio 11 rungtynių iš eilės, tačiau šio fakto pats velsietis nesureikšmina.

„Nėra svarbu kas muša įvarčius – svarbiausia rezultatas. Kurį laiką nemušiau, tačiau atlikau nemažai rezultatyvių perdavimų ir taip prisidėjau prie komandos sėkmės.

Visiškai dėl to nesijaudinu. Žinau, kad atsiradus tinkamai galimybei aš būsiu pasiruošęs ja pasinaudoti“, – prieš „Euro2020“ startą samprotavo G.Bale'as.

Lrytas.lt primena, kad penktadienį vykusiose pirmenybių atidarymo rungtynėse Italijos futbolininkai Romoje 3:0 (0:0) pranoko Turkijos vienuolikę ir į savo sąskaitoje įsirašė pirmuosius tris čempionato taškus.

Antrosios A pogrupio rungtynės tarp Velso ir Šveicarijos futbolininkų bus žaidžiamos šeštadienį 16 val. Lietuvos laikų. Dvikovos eigą galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.