Christianas Eriksenas iš ligoninės kreipėsi į sirgalius: „Nepaisant visų aplinkybių jaučiuosi gerai“

Danijos futbolo asociacija antradienį pasidalijo Christiano Erikseno nuotrauka iš ligoninės ir dar viena žinute gerbėjams. Danijos ir Suomijos mačo metu širdies smūgį patyręs 29 metų žaidėjas patikino, kad jaučiasi gerai.

Ch.Eriksenas dėkojo už palaikymą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas dėkojo už palaikymą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas dėkojo už palaikymą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas dėkojo už palaikymą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Ch.Eriksenas dėkojo už palaikymą.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Ch.Eriksenas dėkojo už palaikymą.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 15, 2021, 12:40 PM, atnaujinta Jun 15, 2021, 12:42 PM

Ch.Eriksenas taip pat dėkojo už didžiulę paramą, kurią gavo iš viso pasaulio.

Danijos rinktinės saugas sąmonę Danijos ir Suomijos mačo pirmojo kėlinio pabaigoje.

Po kelių minučių gaivinimo žaidėjas buvo išvežtas iš aikštės ir nugabentas į ligoninę. Dabar jam atliekama išsami apžiūra, gydytojai bando paaiškinti širdies sutrikimo priežastį.

Danijos futbolo asociacija birželio 15 d. paskelbė Christiano Erikseno nuotrauką iš „Rigshospitalet ligoninės“. Jis taip pat pridėjo trumpą pranešimą gerbėjams.

„Sveiki visi, norėčiau jums labai padėkoti už nuostabias žinutes ir palinkėjimus, kuriuos gavau iš viso pasaulio. Jie man ir mano šeimai reiškia labai daug. Nepaisant šių aplinkybių jaučiuosi gerai. Vis dėlto reikia, kad man būtų atlikti kai kurie tyrimai ligoninėje, bet apskritai viskas gerai. Dabar palaikysiu Danijos vaikinus kitose rungtynėse“, – parašė Danijos rinktinės žaidėjas.

Diena anksčiau Christiano Erikseno agentas kalbėjo su „La Gazzetta dello Sport“ žurnalistais ir persakė jiems žaidėjo žodžius.

„Ačiū viusiems, ašnepasiduosiu. Dabar jaučiuosi geriau, bet noriu suvokti, kas iš tikrųjų įvyko. Ačiū visiems už tai, ką padarėte dėl manęs“, – sakė žaidėjas.

„Rigshospitalet“ Kardiologijos centro vyriausiasis gydytojas Jesperas Kjaergaardas tiki, kad futbolininkas grįš į įprastą gyvenimą.

„Tirsime, ar dėl šio širdies sustojimo neteko sąmonės. Pagrindinė ligų, sukeliančių širdies sustojimą, grupė yra koronarinės ligos, tokios kaip kraujo krešuliai. Juos sunku įžvelgti ir juos gali sukelti sunkus krūvis Krešulį paprastai lydi krūtinės skausmas ar kitas diskomfortas.

Bet jei tai buvo aritmija, tada nėra jokių įspėjamųjų ženklų. Žmogus iškart praranda sąmonę“, – Danijos TV2 sakė specialistas.

Gydytojas pridūrė, kad žaidėjas privalo pabūti ligoninėje bent kelias dienas, nes prireiks šiek tiek laiko ištirti sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu