Raketą į škotų vartus paleidęs L. Modričius: „Kai žaidžiame tokį futbolą – esame pavojingi visiems“

Antradienį vykusiose „Euro 2020“ D grupės rungtynėse pasaulio vicečempionė Kroatijos futbolo rinktinė parodė savo galią. Glazge vykusioje dvikovoje kroatai 3:1 (1:1) nugalėjo Škotijos futbolininkus ir žengė į turnyro aštuntfinalį.

Kroatijos rinktinės kapitonas Luka Modričius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kroatijos rinktinės kapitonas Luka Modričius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2021, 12:38 PM

Šioje akistatoje suspindo ir Kroatijos vienuolikės kapitono Luka Modričiaus žvaigždė. 62-ąją min. Madrido „Real“ futbolininkas įmušė nuostabaus grožio įvartį būdamas už 16 metrų linijos.

Po šio taiklaus smūgio jis išvedė kroatus į priekį, o svečių pranašumą po komandos kapitono perdavimo 77-ąją min. padvigubino Ivanas Perišičius.

„Šis įvartis man reiškia daug, bet mūsų rinktinė ir jos žaidimas dar daugiau. Džiaugiuosi, kad mano įvartis prisidėjo prie pergalės, tačiau svarbiausia, kad patekome į kitą etapą.

Nebuvome patenkinti savo pasirodymu per pirmąsias dvejas rungtynes ​​ir žinojome, kad galėjome žaisti geriau. Kai žaidžiame tokį futbolą – esame pavojingi visiems“, – po pergalės samprotavo L.Modričius.

Iki „Euro 2020“ grupių etapo pabaigos liko sužaisti ketverias rungtynes. Visos jos įvyks trečiadienį.

19 val. E grupėje susigrums Švedijos ir Lenkijos bei Ispanijos ir Slovakijos futbolininkai, o 22 val. F grupėje ietis surems Vokietijos ir Vengrijos bei Portugalijos ir Prancūzijos vienuolikės.

Visų rungtynių eigą galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.