„Euro 2020“ dvikova sulaukė susidomėjimo net kosmose: „Mūsų nekliudo jokie kaimynų šūksniai“ Bandė amerikiečiams paaiškinti nuošalės taisyklę

Trečiadienį vykusios „Euro 2020“ rungtynės tarp Portugalijos ir Prancūzijos rinktinių prie ekranų pritraukė milijonus futbolo gerbėjų visame pasaulyje, tačiau vienas iš stebėjusiųjų šią dvikovą net nebuvo Žemėje.

Prancūzijos ir Portugalijos rinktinių dvikova buvo stebima kosmose.<br>AP/Scanpix ir Facebook nuotr. koliažas.
Prancūzijos ir Portugalijos rinktinių dvikova buvo stebima kosmose.<br>AP/Scanpix ir Facebook nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2021, 8:32 PM

Astronautas iš Prancūzijos Thomasas Pesquet'as socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino nuotraukomis, kuriose stebi dviejų futbolo milžinų akistatą iš Tarptautinės kosminės stoties (TKS).

„Mes, prancūzai, patekome į ne pačią lengviausią „Euro 2020“ grupę, tačiau nuo to tik įdomiau! Prieš šią akistatą savo bičiuliams iš JAV bandžiau paaiškinti nuošalės taisyklę.

Didelis skirtumas stebėti rungtynes kosmose nei Žemėje, tačiau tai turi ir privalumų – mūsų nekliudo jokie kaimynų šūksniai“, – rašė astronautas.

Dvikova tarp Prancūzijos ir Portugalijos rinktinių baigėsi taikiai 2:2, o abi komandos prasibrovė į turnyro atkrintamąsias varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.