E. Kloniūnas sugrįžo į „Kauno Žalgirį“

Artėjant UEFA konferencijų lygos kovoms – pirmieji pokyčiai „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo sudėtyje. Prie jos prisijungė jau anksčiau Kaune rungtyniavęs Edvinas Kloniūnas.

E.Kloniūnas.<br>zalgiris.lt nuotr.
E.Kloniūnas.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-26 19:00

22-ejų metų saugo ir gynėjo pozicijose rungtyniauti galintis futbolininkas komandoje nebus visiškas naujokas. Čia jis rungtyniavo nuo 2015 iki 2019 metų, per penkis sezonus A lygoje sužaidė daugiau nei 80 rungtynių ir įmušė 7 įvarčius.

2019-ųjų vasarą ilgametis Lietuvos jaunimo rinktinių narys išvyko į Kroatiją ir prisijungė prie antroje šios šalies lygoje rungtyniaujančio Bijelo Brdo BSK klubo.

Po ten praleistų metų lietuvis persikėlė į antroje Armėnijos lygoje rungtyniaujantį „Sevan“ klubą, su kuriuo tapo lygos nugalėtoju ir iškovojo vietą kito sezono stipriausioje šalies lygoje. Pats futbolininkas prie komandos sėkmės prisidėjo 6 įvarčiais.

Dar 2019-aisiais E.Kloniūnas su „Kauno Žalgirio“ klubu debiutavo ir UEFA Europos lygos atrankoje, kai kauniečiai nusileido Limasolio „Apollon“ ekipai.

Tiesa, sutartį su klubu sudaręs futbolininkas artimiausiose „Kauno Žalgirio“ rungtynėse su „Panevėžiu“ dar nerungtyniaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.