FC „Hegelmann Litauen“ pratęsė sutartį su japonu Y. Karashima

Optibet A lygos debiutantė Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ ekipa pratęsė sutartį su japonu Yukiyoshi Karashima iki 2022 metų sezono pabaigos.

Y. Karashima.<br>hegelmannsports.lt nuotr.
Y. Karashima.<br>hegelmannsports.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2021, 9:11 AM

Per iki šiol sužaistas 18 rungtynių čempionate tekančios saulės šalies atstovas spėjo pelnyti 3 įvarčius ir pagal šį rodiklį komandoje nusileidžia tik Nauriui Petkevičiui (8 įvarčiai), Viliui Armanavičiui ir Levanui Mačarašviliui (po 4).

Pagal A lygoje sužaistas minutes Y. Karashima savo komandoje nusileidžia tik vartininkui Ignui Plūkui ir kapitonui V. Armanavičiui. Japonas visas rungtynes pradėdavo startiniame vienuoliktuke ir tik penkių dvikovų nesužaidė iki pat pabaigos.

„Džiaugiamės pratęsę kontraktą su Yukiyoshi Karashima, kuris savo žaidimu jau spėjo įrodyti, jog yra vienas geriausių lygos saugų. Šis žaidėjas yra labai svarbi mūsų komandos dalis, todėl esame laimingi, jog jis vilkės mėlynai baltus marškinėlius ir kitą sezoną“, – kalbėjo klubo sporto direktorius Giedrius Klevinskas.

Y. Karashima praeitame sezone keletą mėnesių praleido Latvijos Rygos „Dinamo“ klube. Prieš tai Y. Karashima rungtyniavo Vokietijoje FC „Hürth“ klube, o savo futbolininko karjerą pradėjo Japonijos komandose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.