S. Ramosas pasuko ne į Angliją, o Prancūziją

Ketvirtadienį „RMC Sports“ pranešė, kad Ispanijos rinktinės gynėjas Sergio Ramosas susirado naują karjeros stotelę – jis atmetė anglų klubų kontraktus ir susiderėjo dėl dviejų metų sutarties su prancūzų „Paris Saint-Germain“ klubu.

Sergio Ramosas <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sergio Ramosas <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-01 21:50

Skelbiama, kad S.Ramosas su PSG pasirašė dviejų metų kontraktą. Teigiama, jog 35-erių metų S.Ramosui Anglijos klubai siūlė kur kas didesnius pinigus, tačiau žaidėjas pasirinko Prancūziją.

S.Ramosas Madrido „Real“ klube rungtyniavo nuo 2005 iki 2021 m. ir sužaidė 469 rungtynes. „Real“ pavasarį S.Ramosui siūlė vienerių metų sutartį, tačiau kai jis apsisprendė siūlymą priimti, laikas baigėsi.

PSG su žaidėju pradėjo derybas dar šių metų vasarį. Jos prasitęsė balandį, o ispanas prašė sutarties dviem metams ir Paryžiaus ekipa šį norą įvykdė.

 

Su „Real“ S.Ramosas penkis kartus tapo Ispanijos čempionato nugalėtoju, du kartus laimėjo Karaliaus taurę ir keturis kartus Supertaurę, keturis kartus laimėjo Čempionų lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.