„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandoje rungtyniaus puolėjas iš Brazilijos

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“ pradėjo kito sezono komandos komplektacijos darbus ir jau sukirto rankomis su pirmuoju naujoku.

UEFA Futsal Čempionų lygoje dalyvausiantys kauniečiai sudėtį sustiprino Victoras Hugo Piresas dos Santosas, geriau žinomas kaip Vitinho. <br> zalgiris.lt nuotr.
UEFA Futsal Čempionų lygoje dalyvausiantys kauniečiai sudėtį sustiprino Victoras Hugo Piresas dos Santosas, geriau žinomas kaip Vitinho. <br> zalgiris.lt nuotr.
 zalgiris.lt nuotr.
 zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2021, 5:00 PM

UEFA Futsal Čempionų lygoje dalyvausiantys kauniečiai sudėtį sustiprino Victoras Hugo Piresas dos Santosas, geriau žinomas kaip Vitinho.

22-ejų metų brazilas rungtyniauja centro puolėjo pozicijoje, o pastaruoju metu stipriausioje šalies lygoje gynė „Joacaba Futsal“ ekipos garbę.

Naujai prasidėjusiame sezone jis jau spėjo sužaisti 12 rungtynių, per kurias pelnė 5 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Anksčiau futbolininkas yra vilkėjęs ir legendinių Brazilijos klubų „Palmeiras“ ir „Corinthians“ marškinėlius.

„Esu laimingas ir susikaupęs prieš šį naują iššūkį. Tai yra unikali galimybė ir aš esu pasirengęs „Kauno Žalgirio“ futsal komandai siekti užsibrėžtų tikslų, įskaitant ir žaidimą UEFA Futsal Čempionų lygoje.

Joje žaisiu pirmą kartą ir išpildysiu vieną iš savo vaikystės svajonių. Noriu padėkoti klubo vadovams ir personalui už tikėjimą manimi, o atsidėkodamas stengsiuosi kuo labiau prisidėti geru žaidimu“, – zalgiris.lt pasakojo Vitinho.

Komandos vadovas Darius Gurskis taip pat džiaugėsi naujuoju ekipos puolėju bei atskleidė daugiau artėjančio sezono komandos komplektacijos detalių.

„Esame patenkinti, kad komplektaciją pradėjome sėkmingai ir pasikvietėme stipriausioje Brazilijos lygoje patirties jau sukaupusį talentingą žaidėją.

UEFA reitinge žengiame dešimtoje pozicijoje, todėl norime išlaikyti aukštą kartelę ir pasirodyti dar geriau.

Artėjančiame sezone komandą ir toliau sudarys geriausi Lietuvos salės futbolininkai, o ekipoje prie Vitinho prisijungs ir daugiau legionierių“, – teigė D.Gurskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.