Po pertraukos suintensyvėjusi „Banga“ palaužė „Džiugo“ futbolininkus

„Optibet A lygos“ 19-ajame ture Gargždų „Banga“ išnaudojo turėtą kiekybinį pranašumą ir susitikimo pabaigoje palaužė Telšių „Džiugo“ komandą 2:1 (1:0).

„Banga“ į savo sąskaitą įsirašė 3 taškus. <br>Gargždų „Bangos“ klubo nuotr.
„Banga“ į savo sąskaitą įsirašė 3 taškus. <br>Gargždų „Bangos“ klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2021, 9:19 PM

Žemaitijos derbyje „Banga“ startavo sėkmingiau ir jau 12 minutę išsiveržė į priekį puikiai išpildydami standartinę situaciją. Po Karolio Urbaičio perdavimo į baudos aikštelę, Robertas Vėževičius sėkmingai sužaidė „antrajame aukšte“ ir smeigė tikslų smūgį į kairįjį kampą.

Vėliau abi komandos žaidė aktyviai siekdami sukelti pavojų varžovų vartams, bet vartininkams didelio darbo nebuvo ir pirmajame kėlinyje rezultatas nepakito.

Po pertraukos „Džiugas“ intensyviau spaudė varžovus jų aikštės pusėje ir toks spaudimas davė vaisių. 55 minutę dešiniajame krašte buvęs Leo Ribeiro atliko perdavimą į baudos aikštelės epicentrą, o aukščiau virš visų pašokęs Nasko Milevas tiksliai smūgiavo galva. Tai buvo jau aštuntasis bulgaro įvartis šiame sezone.

Telšiečiai po įvarčio toliau demonstravo simpatišką žaidimą, bet nuo 69 minutės jie buvo priversti žaisti mažumoje – už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas kapitonas Adomas Mika.

„Bangai“ kiekybinį pranašumą pavyko išnaudoti. 80 minutę po pakelto kampinio ekipos naujokas Danielis Romanovskis galva numetė kamuolį link Edvino Bračkaus, o pastarasis tiksliai smūgiavo į vartus iš arti. Šis įvartis E. Bračkui tapo debiutiniu „Optibet A lygos“ čempionate.

Davido Afonso auklėtiniai išlaikė pranašumą ir nutraukė ketverių iš eilės nelaimėtų rungtynių seriją. Gargždiškiai su 21 taškais susilygino taškais su aštuntoje vietoje žengiančiu Alytaus „Dainavos“ klubu. „Džiugas“ su 22 taškais išlieka septinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.