Aistros Madride: Anglijos legendos prilygino D. Simeone gestą įžeidimui – treneris pateikė savo atsakymą

Antradienį vykusiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse Madrido „Atletico“ futbolininkai po atkaklios kovos 2:3 (2:2) nusileido „Liverpool“ ekipai. Įtemptoje kovoje netrūko ne tik įvarčių, bet ir emocijų – antrajame kėlinyje už tiesioginę raudoną kortelę iš aikštės buvo išvytas du įvarčius dvikovoje įmušęs Madrido ekipos futbolininkas Antoine'as Griezmannas, o nuaidėjus finaliniam rungtynių švilpukui „Atletico“ strategas Diego Simeone atsisakė paspausti ranką „Liverpool“ treneriui Jurgenui Kloppui.

„Atletico“ treneris D.Simeone.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Atletico“ treneris D.Simeone.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2021, 10:46 AM

Pastarasis įvykis neprasprūdo pro akis futbolo bendruomenei.

Vos pasibaigus dvikovai buvę futbolininkai Peteris Crouchas ir Joleonas Lescottas tiesioginiame britų televizijos eteryje viešai pasmerkė futbolo specialistą iš Argentinos už tokį elgesį.

P.Crouchas teigė, kad „Atletico“ treneris pažemino save, o J.Lescottas pridūrė, kad D.Simeone rungtynių pabaigoje pasielgė tarsi bailys, kuris pabėgo.

Tuo metu pats 51-erių treneris paaiškino savo sprendimą nespausti rankos J.Kloppui.

„Paprastai po rungtynių nespaudžiu rankos kitos komandos treneriui. Nemanau, kad taip turėtų būti daroma, man tai nepatinka. Tokiame žaidime visada bus kažkas labiau nepatenkintas rungtynėmis.

Suprantu, jų futbolo kultūra yra tokia, tačiau aš nepalaikau šios tradicijos. Vis dėlto kai kitą kartą pamatysiu J.Kloppą, būtinai pasisveikinsiu“, – po rungtynių kalbėjo D.Simeone.

Apibendrindamas rungtynes „Atletico“ strategas gyrė varžovus bei pasidžiaugė komandos žaidimu esant mažumoje.

„Tai buvo labai sunkios rungtynės. Varžovai žaidė puikiai. Taip žaisdama „Liverpool“ paprastai rungtynes laimi triuškinančiai.

Mes pradėjome rungtynes ne taip, kaip norėjome, tačiau po išlyginamojo įvarčio vėl pajutome savąjį žaidimo ritmą. Turėjome progų išsiveržti į priekį, tačiau priešininkus gelbėjo vartininkas.

Komanda gerai sureagavo į žaidimą mažumoje. Vis dėlto, mano manymu, aš nematau priežasties, kodėl reikėjo iš žaidimo šalinti A.Griezmanną.

Vis dėlto teisėjas matė kitaip ir likome mažumoje“, – apie rungtynes kalbėjo D.Simeone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.